Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

24 Eylül 2011 Cumartesi

Evil Horns, Dio ve Metal Müzik

   Merhaba FS  kulübü üyeleri, bu sefer bir değişiklik olucak, bu yazıyı bir arkadaşım hazırladı, anlatımı ve konuyu işleyişi biraz farklı olabilir fakat okurken hiç sıkılmadım. Arkadaşın yazısı kırmızı ve büyük harfler ile löpçük yazdığım yerden başlıyor, aynı şekilde bitiyor.

 LÖPÇÜK
(Okurken Dinlersin : http://www.youtube.com/watch?v=paHugvyOZZ4)

Merhaba nasılsın ?

   Evet bu sefer farklı bir kişi var karşınızda. Bu blogun sahibi iyi bir arkadaşımdır dedim ben de bir yazı yazayım kırmadı kabul etti. Uzatmadan başlayayım. Metal müziği araştırdım ? Aman "bırak ya şeytan işi" diye atlamayın lütfen ... Metal müzik + illuminati neden ? Neden şeytana alet edildi ? Neden Evil - Horns ? Gökkuşağı ? Dio sen ne yaptın ? Evet bu soruların cevaplarını bulacağız.


Metal Müzik + Illuminati neden ?

Neden mi ? Bu adamların eğlence alanında tek sahip olamadığı müzik türü denebilir "idi". Şimdi metal müzik ile ilgilenmeyenler zorlanacak biraz ama neyse.


Dio'dan Önce         Dio         Dio'dan Sonra

-----------------------------------|-------------------------------------

   Ahanda milat noktası ? Evet metal müzik dinleyenler bilir Ronnie James Dio'yu. Şimdi sizinle Dio'dan önce metal müziğe yolculuk yapalım. Düşünelim şöyle Dio'dan önce kimler vardı ? Queen, Led Zeppelin, Wishbone Ash gibi efsane gruplar vardı. Peki hiç bu grupların müzikleri şeytan ile ilişkilendiriliyor muydu ? Veya orada burada Devil Horns yapıp yeaaa madafaakııı bitches lets headbang felan diyorlar mıydı ? Yoo. Hımm şimdi 80'li yıllarda Dio piyasaya hakim oldu müzikleriyle falan filan......... Hoop atlayın diğer başlığa


Neden şeytana alet edildi ?

   Heh geldiniz mi , evet neden şeytana alet ettin ey Dio ? Yani senden önce hard rock, heavy metal felan yapanlar böyle bir şey çıkarmadılar hiç ? Arada kıvırttın yine yok işte ben bu işaret ile şeytanı kovuyorum felan diye ama olmadı. Albüm kapakları felan. Anlayacağınız Dio geldi metal müzik Illuminatiye alet oldu derim ! Şimdi bir sudecan (sudecan ne lan ?! :) ) çıkıp der "Höddddddddddddddddddöööyyytttt sen kimsin ulan metal müziğin tanrısına laf ediyorsun be pislik !!!11111birrrar19274102 felan der aman bak sağ üst köşede çarpı işareti var lütfen basıver bi ona, bastın mı heh tamam devam edelim şu resimlere bir bakalım :






Hönk ?! Yahu tanrı aşkına hangi metal müzik kapağında (diodan önceki metal müziklerde) şeytanı sembolize eden bir resim vardı ? Durup dururken nereden çıktı acaba ? Hmmm..


   Ama olmadı şimdi, bir de "şeytan boynuzları" çıkarttın. Ahh ahh hala anlamadın dimi ? Adam senin beynine kazım kazım kazıyor ŞEYTAN kelimesini ve işaretini. Ki bu sembol metal müzikte de klişe oldu hatta bu işareti yapan ben metalciyim diyor yani o kadar bozdu çok bozdu alla çok bozdu lost ay ne lostu işte tutamadık gitti... dur tamam kaçma espri yapmadım varsay geç bakayım alta ;

Neden Evil - Horns ?

Vikipedi'ye Devil Horns yazdım çıkan şu oldu :

Boynuz işareti (İngilizce: Devil horns) Heavy Metal dinleyenlerin yaptıkları işarettir. İşaret parmağının ve küçük parmağın açık, orta, yüzük ve baş parmakların kapalı olduğu işaret. İnternetteki simgesi \m/ şeklinde gösterilir. Metal ortamına bu işareti Ronnie James Dio kazandırmış ve buna "Kötülüğün Gözü" adını vermiştir.Anlamı Roma uygarlığına dayanmaktıdır. Dio'nun bu işareti bulmasında asıl ilham kaynağı büyük annesi olmuştur. İtalyan kökenli olan ailesi inançlarına çok bağlıdır. Ve büyük annesinin sokakta yürürken insanlara bu işareti yaptığını görür. Bunu kötülüklerden koruma, şeytanı kovma niyetinde yapmaktadırlar. Ama aynı zamanda kötülük de getirebilir. Dio çekilen bir belgeselde (Metal: A Headbanger's Journey) Benim bulduğum söylenemez ama ben mükemmelleştirip bir anlam yükledim. demiştir.

Şimdi geldik kırılma noktasına, dikkatlice okuyun. Orada ne yazıyor acaba ? " Metal ortamına bu işareti Ronnie James Dio kazandırmış ve buna "Kötülüğün Gözü" adını vermiştir" Oha ? Anlamadın mı hala ? Kötülüğün gözü hmmm güzel bir şey olmalı şey Horus beyefendinin gözü olabilir mi ? Neden olmasın ? Evet. Şimdi Dio gardaş şeytanı metal müziğe alet etti, üstüne şeytan sembolu çıkarttı onun da üstüne buna "Kötülüğün Gözü" adını verdi. Hala tesadüf dimi sudenaz hanımefendi berkecan beyfendi ? Dur daha bitmedi gökkuşağı ?

Gökkuşağı ?

Rainbow (gökkuşağı), Oz Büyücüsü ve Alice Harikalar Diyarı'nda da işlenen bir temadır ve bir zihin kontrolü (mind control) yöntemidir.


Oz Büyücüsü

Gökkuşağı ve aynalar zihin kontrolünde kullanılan birer semboldür. Oz Büyücüsü ve Alice Harikalar Diyarı'nda adlı kitaplarda da bu gökkuşağı ve aynalar sık sık kullanılır. Bu çocuk kitapları, çocukları kitlesel biçimde programlamak için yapılmış birer zihin kontrolü projesidir ki çocuklar üzerinde ne kadar fazla oynadıklarını biliyorsunuz. Walt Disney dahi 33. dereceden masondur,. Çocuklar onlar için çok önemli, zira bir çocuğu etkilemek çok daha kolaydır. Çocukluğunda cinsel istismara maruz kalmış, aşırı düzeyde seksüel içerikli sübliminal mesajlar almış bir genci, erginlik çağında ve yetişkinliğinde oyun hamuru gibi şekillendirmek, uzaktan kumandalı oyuncak araba gibi yönetmek çok daha kolaydır.

Tabi ki gökkuşağı ve ayna görünce hipnoz olmayacak çocuklarınız, bunlar sadece birer sembol. Belki Pavlov'un köpeklerini harekete geçiren zil sesi gibi birer tetikleyici bunlar, belki de çok başka anlamları var... CIA'de görevli uzman değilim o kadarını bilemiyorum ve bilmek de istemiyorum, fakat gözlerim ve beynim var, şunu görüyorum: Wizard of Oz ve Alice in Wonderland birer zihin kontrolü programıdır, gökkuşağı ve aynalar bu sembolojinin birer parçasıdır. Hatta Wizard of Oz ile Aleister Crowley arasında bir esinlenme dahi vardır.

Evet neden bunları anlattık biliyor musun ?

1. Dio'nun vokallik yaparak ünlendiği ve şanını kazandığı grubun adı "Rainbow"
2. Rainbow adlı grupdaki bütün albüm kapaklarında Gökkuşağı bulunmakta.
3. Daha sonra kendi kurduğu Dio isimli grupta ise Rainbow In The Dark vb. şarkılar bulunmaktadır.

Eh işte napsın Wizard Of Oz izlemeyen beyinler beni dinlesin de bari böyle hipnoz edeyim "Dio"r dio efendi.

Dio sen ne yaptın ?

Ne yaptı, bir müzik türünü de illuminatiye alet etti napsın işte. Artık ona bir sürü para mı verdileri yoksa harbiden mason muydu orasını bilemiyorum. Şimdi Dio'dan sonra metal müziğe bakalım.

Iron Maiden



Pink Floyd


Slayer


Venom



Ehehe baphomet emce değil mi o ya napan orada


Eh işte Dio'dan sonra genelde böyle, saçma sapan satanizm'e bağlı diye iddaa edilen black metal , depressive black metal vb. metal müzik türleri çıktı ve daha da işin içine etti bunlar. (bkz. son resim) E bir de Devil Horns yapmayan metal grubu kalmadı gibi. Bir de video vereyim bari, metal müzik sayılmaz ama yine de güzel bir kanıt olabilir



   Hımm şimdi 1:48'den sonra arkaplana bakalım gözümüze fosforlu fosforlu yanıp sönen tatlı gözler, piramitler sokuluyor gözümüze müzik de böyle devam ediyor. Valla yapımcının işi desem coldplay bundan haberdar olmalı herhalde ? Her neyse özümüze dönelim tekrar. Demek ki neymiş Dio metalin tanrısı ulan !!! diye atlamıyormuşuz ortalığa, tamam sesi felan güzel de iyi işlere kullansaydı hani bu sesini. Bende ilk araştırmaya başladığımda hiç beklemezdim böyle bir şey ama neyse benden bu kadar kısa ve öz yapmaya çalıştım daha derine insem baya uzun olurdu sizi sıkmak istemedim. Sağlam Kalın.

Order of the Chaos ?! 

LÖPÇÜK
   Genel olarak ilginç bir yazı, bende bu metalci selamı olayından bahsetmek istiyordum  zaten. Gökkuşağı yada aynaların zihin kontrolünde kullanılan birer sembol oldukları hakkında bir kanıtım olmasada, bir anlamları olduklarını düşünüyorum. İron Maiden, Pink Floyd, Slayer, Venom gibi grupların simgelerini koymuş, bu grupların hepsi hakkında araştırmam yok fakat sadece bir simgeye bakarak tüm grubu illuminatici ilan etmek olmaz, yaptıkları işlere filanda bakmak lazım.

   Özellikle Pink Floyd çok sevdiğim bir gruptur ve kesinlikle illuminati karşıtı olduğunu düşünüyorum. Dark side of the moon albüm kapağında, üçgen pirizma ve ışığın kırılmasıyla oluşan gök kuşağı var. Bu sembollerin illuminatinin kullanmayı sevdiği şeyler olduğunu söylemiştim fakat daha önce ki yazılarımda da söylediğim gibi önemli olan tabancayı bulan değil, tetiği kimin çektiğidir. Yani bu semboller iyiye de kullanılabilir diye düşünüyorum. Pink floyd yazdığı şarkılar ile sisteme karşı olduğunu belli ediyor zaten.

Animals albümünde 4 şarkı var. Bunların anlamları;
Sheep (Koyun) : Hiç bir şeyi sorgulamadan yaşayan ve sisteme uyan, sıradan halkı temsil ediyor. (Sizede birilerini hatırlattı mı?)
Dogs (Köpekler) : Sistemi koruyanlar ve ondan faydalananlar, gücü tadıp, tam anlamıyla sahip olamayanlar.
Pigs (Domuzlar) : Sistemin tepesindekiler, koyunları sömürenler. (En nefret ettiğim kesim.)
Sözü geçen sisteme baş kaldıranlar ise Pigs on the wing. (Bu da biz oluyoruz.)
Not: Şarkıların isimlerine linklerini koydum, mutlaka dinleyin.

Kısacası pink floyd anlatılmaz, yaşanır... (Ayrıca, "pink floyd şeytana tapıyormuş la!" diyen yobaz, sen "bsgçk".) Her zaman olduğu gibi yazımın en sonunda bir tane şarkısını paylaşmayı düşnüyordum fakat aralarında seçim yapmakta zorlanıyorum gerçekten...

Comfortably Numb - http://fizy.com/s/17eg6y

 Together we stand, divided we fall. (Birlikte dayanırız, ayrılırsak düşeriz.)

13 yorum:

  1. kanıtları ile mantıklı olan tam olarak destekleyici bir illuminati yazısı bunların arkası gelir umarım.

    YanıtlaSil
  2. :D Pink Floyd konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum ,ki ben ciddi bi hastasıyım, çoğu albümünü netten satın aldım o derece :P dark side of the moon'da müthiştir zaten ;) Bir ara bu Pink floyd konusunu biraz daha açmalısın bence.

    YanıtlaSil
  3. Yazıdan alıntılar yapıyorum:

    "Ne yaptı, bir müzik türünü de illuminatiye alet etti napsın işte. Artık ona bir sürü para mı verdileri yoksa harbiden MASON MUYDU orasını bilemiyorum. Şimdi Dio'dan sonra metal müziğe bakalım."

    Mason=İlluminati diyen bir zihniyet daha çıktı karşımıza. Yarım yamalak bilgiyle ancak böyle tespit yapılabilir.

    "Ehehe baphomet emce değil mi o ya napan orada..."

    O resimdeki baphomet değil öncelikle onu söyleyeyim.
    Baphomet'i bloglardan değil de bir ansiklopediden falan öğrenirseniz daha iyi olur sizin için. Baphomet şeytan ya da iblis falan değildir.

    Uzun uzun kavramları tanıtacak değilim, belki merak edip de GERÇEĞİNİ araştıran olur diye buraya yazdım.

    Saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. @Felix Steiner


    "Höddddddddddddddddddöööyyytttt sen kimsin ulan metal müziğin tanrısına laf ediyorsun be pislik !!!11111birrrar19274102 felan der aman bak sağ üst köşede çarpı işareti var lütfen basıver bi ona

    a arkadaşım sen niye basmadın be o çarpı işaretine ? Bilip bilmeden konuşmayalım burada, biliyorum şimdi o venom grubunun sembolünde desteklediğin kanıt şu olacaktır: o baphomet değil olum bi kere hakiki venom ! Evet venom diye hayali bir yaratık var fakat böyle mi ? Bu mu ? bak bakalım gerçek "venom yaratığı" nasıl tasvir edilmiş illüstrasyonlara felan bakarsın. Hatta al bir karşılaştır :

    venom : http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTV9VxwHelpLJ35Akme4gFxn9SCxKLbIDdX6K3GtfshXzFdRatCnBPEOwLO-A

    Baphomet : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Baphomet.png/250px-Baphomet.png

    hımm hangisi daha çok benziyor acaba...

    Ve illuminati = masonluk zırvasına değinmişsin geç bu işleri hiç kimse ayırt edemiyor dimi iyi insanlar ve kötü insanalrı, yanı demek istediğim masonların hepsi kötü amaçlı veya hepsi iyi amaçlı değil sonuçta onlar da bir topluluk. neyse sen boşver bu işleri okuma bu cahil kafanla böyle şeyleri.

    YanıtlaSil
  5. baphomet konusunda, şu blogdaki yorumuma bakmanı öneririm(ilk yorum):


    http://gercekelektronik.blogspot.com/2011/09/kuran-i-kerim-dersleri_22.html#comments

    YanıtlaSil
  6. Pink floyd metal olmuş siz baphomet konuşuyosunuz...

    YanıtlaSil
  7. beyler dio'nun rainbow grubunda seslendirdiği baba bir şarkı vardır ki sözleri ile inceden inceye tapınak şövalyelerine yani satanist babalarına selam çakmaktadır.

    "temple of the king"

    YanıtlaSil
  8. dioyu hiç sevmem piçin tekidir ama şimdi metal satanizm değil abi

    YanıtlaSil
  9. tamam dio illuminati işaretini kullandı falan filan da diodan önce de illuminati vardı. herkes bilir Stairway to heaven backmasking'ine bakın. yazıyı yazan çok bilmiş arkadaşa öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. led zeppelin grup elemanlarinin büyüyle uğraştiği biliniyor zaten. hatta şato bile aldiklari söyleniyor büyü yapmak ve ayinler tertiplemek için. o konuda yazar biraz değişik açidan bakmis olaya. rock ve metal hicbir zaman masum değildi.

      Sil
    2. bir de soyle birsey var dio bunu aleni yapti belki ama digerleri gizliden de olsa yapiyordu mesela beatles gibi dandirik bi grubun album kapaginda aleister crowley resmi bile varsa dio sadece isin gorunur ya da bize gosterilen yuzu ;)

      Sil
  10. çok eğlenceli ve komik bir yazı olmuş eğlendirici :D teşekkürler emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Hepiniz saçmalamışsınız. mason dediğin şey zaten illuminati adlı örgütün üyesidr yani mason = illuminati denkleminin nesi saçma. Baphomete gelirsek kendisi şeytan olduğuna inanılan bir sembol. ayrica pentagram ortasinda duran şey her zaman pan`dır yani şeytanı sembolize eden keçidir. şimdi baphomet = pan = keçi = şeytan denkleminin nesi saçma. gelip burda venomu aklamaya kalkmayin ne de olsa black ve death metal gruplarinda bariz satanizm temasi var.

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.