Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

15 Eylül 2011 Perşembe

Tesla, HAARP ve Mavi Işın Teorisi

Nasılsın görüşmeyeli?

   Konuya başlamadan önce, küçük albırtlara söyleyecek bir çift lafım var. Facebook'da açılan kıytırık haarp, illuminati vs sayfalarında hiç bir kanıt vermeden yok efendim "İnşaata bir adam gelmiş, bi makine bağlamış çelik sutuna, çalıştırınca bina yıkılıyomuşmuş. Polis çağırmışlar da , adam makineyi alıp kaçmışmış.. Kaçan kişi Teslaymış!!!!!1111birbir" cart curt hikayeler anlatan hödüklerden bol miktarda mevcut. Lan beyin özürlü, 78 buçuktan 79 iq'un ile bir iki tesla, haarp ıvır zıvır neyim öğrenip de youtube'da kıytırık videolar hazırlayıp arkayada x-files müziği koyunca, kendini dünyayı kurtarıyor mu sandın? Sizin ve sizin gibilerin yüzünden insanlar İlluminati'yi alay malzemesi yaptı zaten. Hep o aşşağıladığım berkecanlardan, entel bozmalarından da betersiniz. Sizin için hiç umudum yok. 

   Bu gece, internette dolaşan komplo teorileri hakkında yazmak istiyorum. Komplo teorisi dedim çünkü bunları ispatlayacak düzgün bir kanıt yok fakat kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir. Nikola Tesla diyince çoğu kişinin aklına prestij filmi geliyor. Çoğunuz Tesla'yı bu film ile tanıdınız, hala izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. C.Nolan'ın yönetmenliğinde ki tüm filmler gibi bu da harika bir filmdir. Konumuza dönecek olursak, Tesla dahi bir bilim adamıydı. Mucit, bir fizikçi ve elektrofizik uzmanıydı. Aslında dünyada ki bilim ve teknoloji yapısını tam anlamıyla kökünden değiştirebilecek birçok deneye ve buluşa da imza atmasına rağmen, ders kitaplarında adı nadiren geçer.



   Özellikle elektriğin kablosuz iletilmesi buluşu ve bunu kanıtlaması onun ne kadar dahi bir mucit olduğunu ispatlar. Tesla, atmosfere manyetik dalgalar göndermiş ve çok daha güçlü bir enerji olarak geri döndüğünü görmüş. Elbette bunu insanlığın iyiliği için kullanmak istedi. 10km uzaklıktan, yüzlerce ampulu, elektiriği kablosuz ileterek aydınlattı ve edison'a meydan okudu. Tabi bu edison'un iflası demekti. Bu yüzden edison hıyarlığını yapar ve alternatif akımın öldürücü olduğu iddiasını halka yayar.
 

   Edison propagandasının bir sonucu olarak, iddiasının doğruluğunu kanıtlayabilmek için şehir şehir dolaşıp topladığı başıboş sahipsiz sokak hayvanlarına elektrik vererek insanlara alternatif akımın ne kadar ölümcül olabilceğini ispat etmeye çalışdı ve hatta insanların idam edildiği, elektirikli sandalyeyi de bu yüzden icat eder. Tesla ise alternatif akımın iddia edildiği kadar zararlı olmadığını ispatlayabilmek için 1893′te Chicago’da düzenlenen Dünya Fuarı’nda vücudundan geçirdiği elektrik ile çok sayıda ampul yaktı.

   Daha sonra kendi adını verdiği bobinlerini(Tesla Bobini) kullanarak elektirik akımları yaratıp bunları izleyicilerin üzerine fırlattı. Tabi kimse bu olaydan  zarar görmedi.

   Aralarında bunun gibi bir çok mücadele geçmiş fakat edison bir bilim adamı değil de, tüccar olduğu için bu mücadeleyi medyayı satın alarak kazanmış. Bu yüzden herkes edison hıyarını tanır ama Tesla'yı tanımaz. Tesla'nın elektrik üzerine yaptığı sayısız deney ve bir çok buluşu vardır. 7 Ocak 1943 yılında kendisine ait patent aldığı 700 buluşla en çok patent sahibi kişi olarak dünya tarihine geçmiştir. Tesla, şahsen ilham aldığım ve taktir ettiğim bir dahi ve benim favori bilim adamımdır.
   Sonra ne oldu da kablosuz elektirik vs geliştirilemedi derseniz, bu edison efendi Tesla'nın laboratuvar'ını yaktırdı, Tesla canını zor kurtardı ve yıllarını verdiği tüm çalışmaları bir gecede yok oldu. Tabi bazı orta boy aynştaynlar atlayacak buraya, "edison değildi asistanı yaptı, iş kazası oldu, cart curt..." Oldu canım, sen istediğine inan. Edison bir melekti zaten. 

   Tesla tam bir çalışma delisiydi, günde sadece bir kaç saat uyuyup geri kalan tüm zamanında çalışırdı. Acayip takıntıları olan bir insandı, başladığı bir işi mutlaka bitirirdi. Bir gün başına geleceklerden habersiz "Voltaire"in bir cildini okumaya başlamış. Voltair küçük harflerle dolu 100'e yakın cilt yazmış ve Tesla da başladığı işi bitirmek zorunda olduğundan dolayı, hepsini okumuş ve son cildi okuduktan sonra tek söylediği "Bir daha asla." olmuş. Ayrıca, temizlik takıntısı varmış ve her işini üçün katları şeklinde yapıyorumuş.

   Elektiriğin havadan iletildiğini bir düşünsenize... Cep telefonları, laptoplar, televizyonlar, mp3 çalarlar hiç birini şarj etmemiz gerekmeyecekti, gereken tüm enerjiyi otomatik olarak çekeceklerdi. Tüm bu gereksiz kablo yığınları, hiç biri olmayacaktı.

Teslanın Çalışmaları;
Alternatif akım, Uzaktan radyo kontrolü, Yüksek frekans öncülüğü, Dünya çapında telsiz, Dünya'nın en güçlü vericisi, İyonosfer çalışmaları, radar ve türbünler, Radyo frekans alternatörü, Uzaktan kumanda, kozmik ses dalgaları ve uzay, Philadelphia Deneyi, Zaman yolculuğu

Tesla hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorsanız Şimşeklerin Efendisi belgeselini izleyebilirsiniz. Biraz eski fakat benim hoşuma giden bir belgesel. Ayrıca 2012'de yeni bir belgesel çıkacağı da söyleniyor, umarım güzel olur. Tesla hakkında bu kadar şeyi neden anlattın derseniz, birazdan okuyacağınız HAARP teorisi Tesla ilgili olduğundan dolayı.

Tesla; Şimşeklerin Efendisi; http://vimeo.com/22369664 Yazıdan sonra izlersiniz. (1 saat 24 dakika)

   HAARP(High Frequency Active Auroral Research Program) teorisi; Tesla'nın çalışmalarına göre, elektromanyetik dalgalar ile enerji transferi mümkün. Aynı zamanda bu dalgalar çeşitli iklim değişiklikleri ve depremleri de meydana getirebilir. Bu deneyler günümüzde bir çok doğa olayının arkasında birilerinin bu deneyler üzerinde çalışmadığını düşünmeyi gerektirmektedir. Belki elektrik alanında bu kadar önemli birisinin çok az tanınmasının asıl nedeni, tanınmasının istenmemesidir. Tesla'nın ölümü ile birlikte tüm çalışmalarına FBI tarafından el koyulmuş, bu şüpheleri daha da arttırıyor. HAARP'ın yapabildikleri kısaca; hava koşullarını değiştirebilmek, deprem oluşturabilmek, insan beynini etkileyebilmek, dünyanın öbür ucunda ki cihazları etkisiz hale getirebilmek. Peki nasıl derseniz, bilimsel olarak açıklaması şöyle; dünyanın etrafı manyetik bir alan ile çevrilidir. Ve bu bizi güneşten gelen zararlı ışınlardanve güneş rüzgarlarından korur.


   Pusulaların çalışma prensibi de bu manyetik alana bağlıdır zaten. Dünyanın güneyinde ki manyetik alan, kuzeyinde ki manyetik alana göre daha güçlüdür bu yüzden pusulanın kırmızı ucu, yani mıknatıs olan kısmı daha kuvvetli manyetik alan olan tarafa doğru yönelir. Bu yüzden manyetik kutuplar ile, coğrafi kutuplar zıttır. Her neyse bunun konumuzla pek alakası yok. Şimdi tekrar konumuza dönersek, "Aurora" diğer bir ismi ile kuzey ışıkları, sadece kuzey kutbunda görülür çünkü burada ki manyetik alan en zayıf olandır. Güneşteki manyetik fırtınaların Dünya'ya ulaşması sonucu gece daha net görülen renkli, hareket eden ışımalar meydana gelir.


   Bu ışımalar aslında maddenin 4. hali olan plazmadır. (Katı, sıvı, gaz, plazma) Fizikçi olmayanların çoğu bunu ilk defa duyuyordur eminim. Fotoğrafta gördüğünüz kesilikle gerçektir, fotoşop filan değil yani. İsterseniz google'da görsele aurora yazıp aratın, muhteşem manzaralar var. Tekrar bilimsel açıklamaya geri dönersek HAARP, Tesla'nın çalışmasının devam ettirilmiş hali olduğu ve dünyanın manyetik alanını kontrol edebilmeyi sağladığı iddia ediliyor.

Bununla ilgili çok ilginç videolar var. Kutuplarda görülmesi gereken aurora'lar dünyanın farklı bölgelerinde de gözlemlenmiş sıradan insanalr tarafından. Bunların HAARP'ın denemeleri çalışmaları olduğu söyleniyor.



   17 ağustos depremi, japonya da ki tsunami ve nüklüer felaket, diğer tsunamiler vs hepsinden HAARP sorumlu tutulabilir, fakat tüm bunlar tamamen doğal nedenlerle de oluşmuş olabilir. Şahsen bunların doğal sebeplerle oluştuğunu düşünüyorum lakin aklımızın bir köşesinde haarp'da bulunsun. Fakat unutmamak lazım ki Tesla'nın bunda hiç bir suçu yok, o kendisini tamamen bilime adamış bir insandı ve hayatı boyunca insanlığa faydası olacak icatlar yaptı. Önce ki yazımda da söylediğim gibi, önemli olan tabancayı bulan değil, tabancanın kimin elinde olduğudur.

"Atma Ziyaaaa" diyen berkecan'ı da unutmadım elbette. Sen git starbuck'a 10 liraya kahve iç. Ben de bu sırada kanıtları sunayım.

   Eskiden askeri haberalma da çalışan birisinin itirafı; "Askeri haberalma’daki yıllarımda Tesla’nın çılgın fikirlerini temel alan bazı gizli çalışmalara ve araştırmalara şahit oldum. Amerika ve Rusya 1970'lerin başından beri zerre ışınlı radyo frekansı silahlarını kullanıyorlar. Tıpkı Teslanın diğer çalışmalarını dünyanın kullandığı gibi."

ABD Savunma Bakanı genel sekreteri William Cohen, 28 Nisan 1997 tarihinde, Georgia Üniversitesi'nde "Terörizm, Kitle İmha Silahları, Kitlesel İmha ve ABD Stratejisi" üzerine konferansta şu sözleri söylemiş; Bazılarının; elektromanyetik dalgalar yolu ile iklimleri değiştirme, depremler yaratabilme , volkanları harekete geçirebilme yeteneğine sahip silahlar geliştirdiğini biliyoruz.

Buraya kadar öğrendiklerimiz; Edison hıyarın tekiydi, Tesla bir numara, HAARP aklımızın bir köşesinde durmalı ve Fizik harikadır ;)

Ekstra; http://www.youtube.com/watch?v=NsIh1-G6FIw (:

   Diğer bir komplo teori ise Blue Beam (Mavi Işın) Projesi. Şimdi bu teoriyi gerçekmiş gibi kabul edip anlatmaya başlayacağım. Yine HAARP gibi aklımızın bir köşesinde dursun diye. Bu teoriye göre NASA dünyanın yörüngesine bir sürü uydu yerleştirmiş ve bu uydulardan dünyaya gönderilen, optik hologramlar, lazer görüntüler ve sonik ses dalgaları(Doğrudan beyninize giden) ile insanları kontrol edecekler ve istediklerini yaptıracaklar. Lazer ve hologram gösterilerini, dünyanın her bölgesine, her ülkeye o ülkenin inançlarına bağlı olarak farklı gösterecekler. Isa, Muhammed, Buda, Krishna vb. Tabi insanların çoğu  gökyüzünde peygamberlerini görüp(Şimdi daha önce görmemiş, nasıl tanıyacak vs dersen,  benine yolladıkları sonik ses dalgaları ilede bunu telkin edecekler.) seslerini de kafalarının içinde duyunca bunun gerçek olduğunu sanacak.

   Teori kısaca bu. Tabi araştırırsanız hakkında yazılan bir çok şey bulabilirsiniz fakat bu kadar çok bilgiyi nasıl elde edebilmişler anlamıyorum. Gizli filan diyorlar da, 12-13 yaşında ki çocukların ağzına düşmüş. Neresi gizli bunun?

   Son zamanlarda baya bir gündemde olan bir video bu. "Kabe'nin üzerine inen melek" diye ortalıkta dolanıyordu. Mutlaka görmüşsünüzdür ama bir daha izleyin, özellikle cübbelinin yaptığı yorumları.


   Zaten cübbeliyi, cern'de yapılan deneyler hakkında ki yorumları yüzünden artık sevmemeye başlamıştım ki, bu videosunu da görünce iyice gözümden düştü. Kabe'nin üzerine melek değil, bildiğin su muhallebisi indirmişler. 15 yaşında çocuk bile yapabilir bunu after effect programı ile. Bu görüntünün mavi ışın projesi ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum, aradan çıksın diye gösterdim.

Şimdi mavi ışın projesi ile yapılmış olabilecek bir kaç videoyu paylaşıyım. 1 dakika filan zaten.


Benzer bir video.


Şunlarada bir bakarsınız(Toplam 15-20 dakika sürüyor ama bakmasanız da olur, zaten anlattım.);
http://www.youtube.com/watch?v=op7u6vnw6Fw
http://www.youtube.com/watch?v=yWQRoZo5v1Q&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=YTxam52KnEY&feature=related

   Ünlü filozofun da dediği  "amma lakin ki öyle değildir." Bende mavi ışın projesninin çok abartı olduğunu düşünüyorum, hazırlanan videolar da gayet after effect vs programlarla yapılmış olabilir. Yine de HAARP gibi, bu da aklımızın bir köşesinde bulunsun. Sonra yok efendim gökyüzünde surat filan görürsek apışıp kalmayalım diye :)

Sizi kandırmalarına izin vermeyin; http://fizy.com/#s/1013go

Gerçek şeytan içimizdeki şeytandır.. İçimizdeki şeytan iyi insanların kötülük karşısındaki umursamazlığıdır.

3 yorum:

  1. blue beam kesinlikle dediğin gibi komplo duruyor ama aklımızın bir köşesinde durmasında bir sakınca yok sonuçta aklın sonu yok değil mi ? M

    MK ultra ve Russia 2045 diye olaylar var onları da açıklayabilir misin ?

    yazın güzel bu arada akıcı

    YanıtlaSil
  2. resmen takip ettiğim başka bi blogu kopyalıyosun. biraz kendin oluştur bence.

    YanıtlaSil
  3. "Buraya kadar öğrendiklerimiz; Edison hıyarın tekiydi, Tesla bir numara, HAARP aklımızın bir köşesinde durmalı ve Fizik harikadır ;)"
    :) :) :) :)
    Gülmekten yarıldım. :) :) :)

    Doğru, Edison bir bilimadamı değildi bir mucitti ve tüccardı. Tek derdi servet yapmaktı ve bu uğurda insanlığın önünü tıkamaya çalışmaktan bile geri durmadı.
    Kendi kurduğu DC aydınlatma şebekesi vardı. Tesla ise AC elektriğin DC'den çok daha üstün olduğunu kanıtlamıştı. DC sadece 1km iletilebilirken, AC binlerce km ileri iletilebiliyordu. AC'nin üstünlüklerini Edison'da biliyor olmasına rağmen kendi şebekesi DC olduğu için AC'yi karalamaya çalıştı. O...Ç... kendi çıkarları uğruna, teknolojinin önüne takoz koymaya bile çalışıyor. Ama başarılı olamadı bugün teslanın AC şebekesi yaşıyor, Edison'un DC şebekesi terk edildi. O...Ç... Edison, cici cici Tesla.

    Neyse bu illuminati, yeni dünya düzeni....... gibi konuları sikkonun sitesinde tanıştım ve senin bloğunda tüm yazıları okuyorum. (muhtemelen aynı kişisiniz ya, neyse kişiler değil fikirler önemli)

    Düşünüyorum bu satanistlere karşı yapılacak bir şey varmı acaba. Sani yok gibi. Adamlar bütün dünyayı yönetiyor. Biz insancıklar ise değil düyayı yönetenleri, bir hükümeti bile engelleyip tarihe gömemiyoruz (Burada Türkiye'den ve AKP'den bahsetmiyorum). Genel konuşuyorum.

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.