Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

9 Eylül 2011 Cuma

Müzik Endüstrisi, Rihanna, Michael Jackson ve MTV

Mer-ha-ba

   Sorgula, düşün, araştır, öğren, bil ve hep daha fazlasını bilmek iste. Bunlar seni sistemin kölesi olan toplum ayıracak en önemli silahların. Gün geçmiyor ki yeni bir kurban verilmesin, kimisi iyi, kimisi kötü. Bu yazımda İlluminati'nin müzik endüstürisinde ki etkisini, hayattan örnekleri ile göstereceğim, fakat şu anda bunu okurken "komplo teorisi bunlar yeaaa" diyip havalı olduğunu zanneden entel bozması, seni de unutmadım. Bu yazımı iyi incele, çünkü kanıtı olmadan sunduğum hiç bir şey bulamayacaksın.

Müzik endüstirisi diyince çoğumuzun aklına gelen ilk şey nedir? Tabi ki MTV yada diğer bir deyişle "Mason Tapınağı"


Bu resmi ilk gördüğümde sahte olduğunu düşünmüştüm, çünkü inanılmayacak derecede büyük bir şeydi benim için. Resmen alay ediyorlar bizimle.


İlk resimde gördüğünüz fotoğrafın bulunduğu bina. Kanada, toronto'da, 1918 yılında heritage landmark tarafından yapılmış.. "Eskiden" mason tapınağıymış, şimdi ise MTV binası olarak kullanılıyormuş. Ehe ne güzel bir tesadüf böyle, bizim illuminatici dediğimiz MTV'nin böyle bir binasının olması. Bildiğiniz üzere illuminati tesadüfleri sever (:

Şimdi yavaş yavaş başlayalım ünlülere girmeye. Sembolizm ve İlluminati yazımda biraz da olsa hangi ünlülerin bu işin içinde olduğundan bahsetmiştim, bu yazımda biraz daha derine ineceğiz.

   Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var, ünlüler illuminatinin sadece köleleridir. Lady Gaga aniden ünlü oluşunu buna borçludur. Şimdi 1 sene geriye dönelim, 2010 yazı lady gaga'nın bir anda ünlü olup, tanınmaya başladı zaman. Her yerde "alehandroo, fernandrooo, alexandrooo" şarkısını duyuyorduk. Kimse bir anda bu kadar ünlü olamaz. Zaten kliplerinin hiç biri normal değil, tamamen semboller ve anlamlarla dolu. Gelelim illuminati'nin prensesi Rihanna'ya, bunu ben söylemiyrum kendisi klibinde bizzat gözümüze sokuyor.

Hala illumianti diye bir şey yok, rerörörö diyen entel bozması, sen bu fotoğraflara iyi bak.


Hemen arkasında Princess of the Illuminati yazıyor.


Bu iki fotoğraf da Rihanan'nın kendi kliplerinden alıntı. Peki her zaman böyle miydi? Hayır. Kariyerine 2005 yılında başladı ve normal bir pop şarkıcısıydı. "Pon De Replay" şarkısı ile ünlü oldu. Tabi o zamanlar İllumianti'ye daha bulaşmamış.



İsterseniz tamamını izleyin. O zamanlar klipleri filan normal, sembol, gizli anlam filan yok. Klipte diskoda dans edip elini filan çırpıyo. Bildiğiniz normal insan klibi yani.

Şimdi ise illuminati'nin kölesi olduktan sonra ki Rihanna'ya bakalım. Kliplerin de ne gibi değişiklikler olmuş.

Rihanna - HARD
Burası daha şarkının en başları, bilerek sağ gözünün üstünü saçıyla kapatıyor. Sol göz ise masonların ünlü her şeyi gören gözünü temsil ediyor.
Savaşın ortasında, yere düşen bombaların arasında yürüyor ve ona hiç bir şey olmadığını gösteriyor.
Bu klipte en ilginç bulduğum sahne. Duvarda arapça "-O'na geri döneceğiz."
 yazıyor fakat başı boş bırakılmış? Burada kendi tanrıları olduğuna inandıkları şeytandan bahsediyor olma ihtimalleri oldukça yüksek.

Ayrıca "Şüphesiz hepimiz Allah'tanız(CC) ve O'na geri döneceğiz" ayetine gönderme yaptıklarıda belli.
Burada askerler oyun oynuyorlar, savaşın onlar(İlluminati) için sadede bir oyun olduğunu temsil ediyor.
   Fotoğrafın görüntü kalitsi biraz düşük ama anlaşılıyor. Burada Rihanna (İlluminati'nin prensesi) diğer iki kişiyi de(Savaşan taraflar.) yenip, elinde paraları sallayarak dışarı çıkıyor. Yani savaşın asıl galibi taraflardan birisi değil, silah tüccarları(Rockefeller ailesi), İlluminatidir. Rockefeller ailesi hakkında ayrıntılı bir incelemeyi sonra ki yazılarım da yapacağım.



Dışarı çıktıktan sonra ise, pembe bir takın üzerine geçip, mickey mouse şapkası takıyor. Pembe rengi burada masumiyeti simgeliyor. Walt Disney karakteri olan Mickey Mouse şapkası takması da ayrıca enteresan, o kadar walt disney, subliminal mesaj vs boşuna demiyoruz... Kendiniz izlerseniz başka şeyler de fark edebilirsiniz; http://www.youtube.com/watch?v=Xcwd_Nz6Zog





Rihanna'nın "Umbrella(Şemsiye)" şarkısında da büyük bir aldatmaca var.

"Under my umbrella Ella ella, eh eh eh, eh eh eh"

Bu sözler şarkıda pek çok sefer tekrarlanıyor, şimdi en janjanlı kısmına gelelim.

''Under my umbrel-la allah, Elah eh eh eh.'' (Burada zaten vurgulayarak söylüyor.)

elah / ibranice
allah / arapça
la / arapça yok anlamına gelir.

İnsanın ağzına da dolanmıyor değil hani, düşünsenize milyonlarca kişiye farkında olmadan "Allah yok." dedirtiyorlar. Dikkatlice dinleyen herkes bunu anlayabilir.

Rihanna'nın şarkı hakkındaki yorumu;
" it's really a deep song. When it first start off, you think it's a sexy song. But if you have to listen to lyrics. It's a really , really deep song.."

Türkçe meali ;
"Bu gerçekten derin bir şarkı. Şarkıyı dinlediğinde bu sexy bir şarkı diye düşünebilirsin. Ama sözlerini dinlediğinde, bu gerçekten, gerçekten derin bir şarkı diye düşüneceksin."

Dinleyin kendiniz karar verin; http://www.youtube.com/watch?v=CvBfHwUxHIk

Rihanna - umbrella klibinde ki bu sahnede ise kesinlikle bilgisayar ile oynanmış,kafası biraz daha aşşağıya indirilmiş ve baphomet'in suratına benzetilmeye çalışılmış. Zaten içinde durduğu şekilde bir üçgen...
Şunada bir göz atarsınız; http://www.youtube.com/watch?v=uKDZNP8tAk4&feature=related

   Başlangıçta en sağlam delilleri(Princess of the İlluminati yazılı klipleri) sunmamın sebebi, az önce anlattıklarımın tesadüf olmadığını bilmeniz içindi. Şimdi konuyu biraz kısaca özet geçmemiz gerekirse, ünlü olmak, son derece varlıklı ve lüks bir hayata sahip olmak için kendilerine verilen rolü oynuyorlar. Yani; "Yeni Dünya Düzeni"nin amaçlarına hizmet ediyorlar. İlluminati'nin yüksek kademelerindeki kişiler onlara ne hakkında şarkı yapmalarını istediklerini söylerler, sonra bu göreve atanan söz yazarları şarkı sözlerini yazar.

   Fakat bazı şarkıcılar kendilerine sahip olunmasından hoşlanmadı ve bundan kurtulmaya çalıştılar. Ruhlarını sattıklarına pişman olup, illuminati karşıtı şarkılar yapmaya başladılar. Sonra bi bakmışsın tüm gazetelerde bu ünlülerin tutuklanma haberi var. eminem, snoop dogg ve 50 cent gibi adamlar sürekli boşuna tutuklanmıyor. Michael Jackson çocuk tacizi, 2pac ise tecavüz ile suçlandı. Şayet bir şarkıcı insanları uyarmaya çalışıyorsa, önce imajı halkın gözünde mahvedilir. Bu onlara verilen ilk uyarılardı.

   Lakin, bir kere gözlerini açmışlardı ve pişman olmuşlardı. Bu yüzden illuminatinin silahı olan müziği, kendi lehlerine çevirip insanları uyarmaya çalıştılar. Önemli olan silahı kimin bulduğu değil, önemli olan tetiği kimin çektiğidir. Michael Jackson, 2pac, Aaliyah, Bob Marley ve bir kaç ünlü daha, bizi uyarmaya, müziği iyilik için kullanmaya çalıştılar ve sonunda da öldürüldüler. Ayrıca şöyle ilginç bir şey de var, bildiğiniz gibi illuminati sembollerle, sayılarla filan kafayı bozmuş, bir bildikleri var. Bazı ünlülerin ölüm tarihlerine bakarsak ortaya şöyle bir şey çıkıyor;

michael jackson - 25 haziran 2009
farrah fawcett - 25 haziran 2009
sky saxon - 25 haziran 2009
james brown - 25 aralık 2006
dean martin - 25 aralık 1995
eartha mae kitt - 25 aralık 2008
lisa lopes - 25 nisan 2002
roger troutman - 25 nisan 1999
aaliyah haughton - 25 ağustos 2001
static major - 25 şubat 2008
ayrıca 2pac da 25 yaşında öldü

Hepsini ayın 25'inde öldürmüşler, büyük ihtimalle kurban etme ritüellerinin bir parçası. Lakin ölen bu ünlülerin hepsini tnaımıyorum, 4-5'inin illuminati karşıtı olduğunu kanıtlayabilirim ancak. Şimdi gözlerimizi Michael Jacson'a çevirelim.

Michael Jackson - They Dont Care About Us


   Dünyada en çok tanınan pop şarkıcısıydı Michael Jackson, resmen yeni bir dönemin başlangıcı oldu ve ölümüyle bu dönem kapandı. Belki de dünyada en çok hayranı olan şarkıcıydı dersem, haksız olmam. Son zamanlar da müslüman olduğu söylentileri ortaya çıkmıştı fakat kendisi resmen açıklayamadan öldürüldü. Düşünsenize, milyonlaca belki de milyarlarca hayranı bunu öğrenseydi, büyük bir çoğunluğu İslam'ı seçmez miydi?
   Şimdi din değiştirmek o kadar kolay mı filan diyebilirsiniz fakat insanların çoğu din konusunda bilgisiz, fasulyeden inanıyorlar yani... İslam'ı terörist dini zannediyorlar, bizim hz.Muhammed'e Tanrı olarak tapındığımızı zannediyorlar, kendilerinin(Hristiyanalrın) hz.İsa'ya tanrı diye tapındıkları gibi. Günde 5 kere yeri öptüğümüzü zannediyorlar. Eğer Michael Jackson İslam'ı seçtiğini açıklasaydı, insanlar durupta "Hey n'oluyor?! Bu terörist dini değil miydi?" diye merak edip, araştırmaya başlarlardı.

Şimdi, şarkının sözlerini dikaktlice dinleyin.



1.06. dakika da duvarda kırmızı bir tek göz görülüyor ve tam o sırada dediklerine dikkat edin.

Will me, thrill me (Yönet beni, korkut beni)
You can never kill me. (Beni asla öldüremezsin)

Burada resmen meydan okumuş İlluminati'ye. Klip'in ismi ise buram buram illuminati kokuyor. "They dont care about us. (Onlar bizi umursamıyorlar.) Burada ki "Onlar" ile kimi kast ediyor sizce? Michael bu şarkı da kime "Beni özgür bırakın" (Set me free) diye feryat ediyor sanıyorsunuz?

Bu konu hakkında biraz araştırma yaparken, uluda bu konuyla ilgili çok güzel bir yazıya rastladım. "immortal technique"e buradan teşekkür ediyorum.

"Bu iblislerin michael jackson'ı öldürme sebeplerinden devam edelim.

    Öncelikle şunu söyleyeyim, michael jackson onu öldürmeye çalıştıklarını hep biliyordu. soruşturmalar michael'ın dizlerinde yaralar ve taze morluklar olduğunu ve ölmeden önce düştüğünü ortaya çıkardı. Açıkça görülüyor ki; michael ölmeden önce hayatta kalmak için mücadele vermiş.

    13 temmuz 2005'te sonlanan michael'ın 2. duruşması sırasında michael'ın çok yakın arkadaşlarından biri olan dick gregory michael'ın ailesini aradı ve michael'ın kendisini iyi hissetmediğini, onu ziyaret etmeleri gerektiğini söyledi. duruşma sonlandıktan bir kaç gün önce gregory michael ile neverland'a geri döndü. michael ona sarılarak "lütfen beni bırakma, beni öldürmeye çalışıyorlar" dedi. Sonra gregory michael'a en son ne zaman yemek yediğini sordu, çünkü iyi görünmüyordu. michael, "beni zehirlemeye çalışıyorlar" dedi ve gregory tekrar, "en son ne zaman su içtin" diye sordu. michael'ın cevabı, "beni öldürmeye çalışıyorlar" oldu. gregory sonra onu 10 mil kadar uzaklıktaki bir hastaneye götürdü ve michael'a gece 5:30'dan ertesi gün 5:30'a kadar 24 saat boyunca hidrat için sıvılar verildi. doktor; "12 saat daha bu halde kalsaydı ölmüş olabilirdi" açıklamasını yaptı. kaynak: cnn.com

    Şimdi burdan anlıyoruz ki, haziran 2005'te michael'ı yine öldürme girişiminde bulunmuşlar. Ama başaramadılar, dolayısıyla michael'ın en güvendiği adamlardan birini kullanmaya karar verdiler. Bu kişi michael'ın doktoru conrad murray'di.

    Michael politikayla ilgilenmezdi, tek derdi insanlara yardım etmekti. yaptığı şarkılarda bu mesajı veriyordu zaten. Michael müslüman olduktan sonra bu illuminati için kaçınılmaz bir tehdit oluşturdu. çünkü onun dünya çapında milyonlarca takipçisi vardı. Bu insanların michael'dan etkilenip müslüman olma ihtimalleri çok fazla olduğu için ve dolayısıyla illuminati'nin çıkarlarına ters düştüğü için öldürdüler."

   Bütün bu kanıtlara rağmen  hala "40 yapar, eüheühüehü" diyen gereksiz insan, biliyorum kuş kadar aklın var, hayatta hiç bir halta yaramıyorsun bari başkalarını da yanında sürükleme. Burada bilimsel kanıtlar sunuyoruz. Adam gibi itiraz edeceksen gel, bekliyorum ama "Tesadüf, hebeley höböley" yapacağını biliyorum. Tesadüf diye tutturdun, gidiyorsun... Tesadüf diye bir şey yoktur bu hayatta. Öncelikle kader'e inanan bir insan tesadüfe inanmaz zaten. Hadi diyelim kadere inanmıyorsun, evrenin olmuşumu da mı bir tesadüf?

   Stephen Hawking zamanın kısa tarihi isimli kitabında genişleme hızındaki dengeyi şöyle açıklar;
"Evrenin genişleme hızı o kadar kritik bir noktadadır ki, big bang'ten sonraki birinci saniyede bu oran eğer yüz bin milyon kere milyonda bir daha küçük olsaydı evren şimdiki durumuna gelmeden içine çökerdi."

    Paul Davies, bu çok ilginç durum karşısında şöyle söylemektedir;
"Çok küçük sayısal değişikliklere hassas olan evrenin şu andaki yapısının, çok dikkatli bir bilinç tarafından ortaya çıkarıldığına karşı çıkmak çok zordur... Doğanın en temel dengelerindeki hassas sayısal dengeler, kozmik bir tasarımın varlığını kabul etmek için oldukça güçlü bir delildir."

    Aynı gerçek karşısında amerikalı astronomi profesörü George Greenstein de, the symbiotic universe adlı kitabında şöyle yazar;
"Kanıtları inceledikçe, ısrarla önemli bir gerçekle karşı karşıya geliriz. (Evrenin oluşumunda) bir doğa üstü akıl ya da akıl devreye girmiş olmalıdır."

   Evet, uzun bir yazının sonuna geldik. Blog şu ana kadar 23bin kere okunmuş, hepinize okuduğunuz ve başkalarına da okutturduğunuz için teşekkür ederim. Son olarak "Ay, illuminati miö? Ben öyle şeylere çok inanırım." diyen berkecan'a hediyen olsun; Tıkla

Hiç bir şeyi sorgulamadan yaşayan bir robot olmaktansa, paranoyak olmayı tercih ederim.
http://fizy.com/s/16laj7


   Orada olduğunuzu biliyorum. Sizi hissedebiliyorum. Korktuğunuzu biliyorum. Bizden korkuyorsunuz. Değişimden korkuyorsunuz. Gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Size nasıl biteceğini söylemek için gelmedim. Nasıl başlayacağını söylemek için geldim. Telefonu kapatacağım. Ve sonra bu insanlara, sizin, onların görmesini istemediğiniz şeyi göstereceğim. Onlara bir dünya göstereceğim sizin olmadığınız bir dünya. Kuralların, kontrolün, sınırların ve sınırlamaların olmadığı bir dünya. Her şeyin olabileceği bir dünya. Buradan nereye gideceğinizi size bırakıyorum.

14 yorum:

  1. bu konuyla ilgileniyorum bu ara fazlaca ve bu gerçekten çok yardımcı oldu.. bunu herkese okutuyorum ki onlar da kölelerden olmasın diye. harika olmuş

    YanıtlaSil
  2. açıkçası şaştım kaldım.
    rihannadakiler tesadüf falan değil, inandım şimdi.

    YanıtlaSil
  3. çok ilginç bu knuyla çok ilgieniorum yeni bi bilgi edinirseniz msn adresm cevb vekliorum (: kumsall-@hotmaiş.com

    YanıtlaSil
  4. SENİN GİBİ İNSANLAR ÇOĞALMALI KAÇ GÜNDÜR BU KONUYU ARAŞTIRIYORUM SENİN SİTENE DENK GELDİM İYİKİ DE GELMİŞİM BENİ EN ÇOK ETKİLEYENLERDEN BİRİ DE ÖLDÜRÜLME TARİHLERİNİN AYNI OLUŞU , BUNLAR RESMEN KURBAN VE GENÇLER GÖZÜNÜ AÇMALI ARTIK RİHANNA DENENİ DİNLİYORLARSA ŞU YAZIDAN SONRA TÜKÜRMEK LAZIM YÜZLERİNE! ALLAH HİDAYETE ERDİRSİN HEPSİNİ

    YanıtlaSil
  5. sembolizm ve illimunati açılmıyor .

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim.fakat bir sorum olcak . türkiyede hangi ünlüler illuminati üyesi

    YanıtlaSil
  7. Tarkan'da illuminati ye hizmet ediyor .Ve malesef michael jackson , whitney houston , amy winehouse'ta illüminatinin kurbanları onlar için üzülüyorum hele ki michael jackson'a illüminatiye katılması tamamen havasına yenik düşüklüktü ama sonradan hatasını anladı ve illüminatiden çıktı müslüman olduğu söyleniyor. İllüminatiden birsüre sonra tehditler geldiğinden dolayı kendisinin öldüğünü söylettirmiş deniliyor inş. öyledir . Müslüman olduğu doğruysa Allah onu affetsin .Melek gibi bir insandı çocukları da çok severdi öldüğünü duyunca çok ağladım . Allah Rahmet Eğlesin(tabi öldüyse ).

    YanıtlaSil
  8. bugün 25 nisan ondan dolayı korkmaya başladım bunu okuduğumda inşallah kimseye birşey olmaz..

    YanıtlaSil
  9. sağol ya sikkodan sonra iyi geldi bu :)) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık. Sikkodan sonra iyi geldi bu :))

    YanıtlaSil
  11. Sikkonun kendisi zaten. Yazılardan küfürleri çıkarmış.
    Yazılar güzeeeeeeell.

    YanıtlaSil
  12. çok ilginç..insanlar gerceklerin farkına varmaları gerek artık....

    YanıtlaSil
  13. Paylaşımların doğru ve anlamlı fakat konuyu güncelleme vakti gelmiş bazı limkler ve resimler kaldırılmış. ;) kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  14. bu yorum biraz geç oldu ama bir soru sormak istiyorum şu zamana dek ölen ünlülerin bir listesi var mı elinizde tarihleri ile beraber

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.