Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

8 Ekim 2011 Cumartesi

Deccal ve İlluminati bağlantısı

İyi geceler.

Şu sıralar okullar açıldığı için, yazılarım arasında ki süre biraz artıyor. Her hafta bir yazı yazmaya çalışacağım. Bu gece illuminati ile deccal arasında bir bağlantı var mı? Varsa neler, bununla ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle deccal nedir, kimdir?

Deccal kuranda geçmesede, kıyamete yakın bir dönemde çıkıp İslâm dinini ve ümmetini ifsad edip kötülüklere sürükleyeceği hadislerle biliniyor. Deccal, "aldatıcı, hilekar, yalancı" manasına gelmektedir. Şimdi her hadisin doğru olmadığını biliyoruz, yani araya hurafeler karışmış olabilir bu yüzden her duyduğumuza inanmamamız lazım fakat daha önce de söylediğim gibi göz önünde bulundurmaktan zarar gelmez. Kaynağı ile yazıyorum, doğruluğuna siz karar verin. 

Bir hadise göre, O "Bu ümmetin âhir zamanında çıkacak Yahûdîlerden biri olup ilâhlık iddia edecektir." (İbn Manzûr, Lisânü'l-Arab, Beyrut 1389, I, 948)

   Bu hadiste deccal'in yahudilerden olacağına işaret ediliyor. Daha önce ki yazılarım da da bahsettiim gibi, Rothschild ve Rockefeller aileleri resmi kayıtlarla bilinmese de dünyanın en zengin aileleri ve aynı zamanda yahudiler. Bu ikisinin 33. dereceden mason olduklarını bilmeyen kalmadı zaten. Masonluk = İlluminati midir bilemem fakat bağlantılı oldukları kesin. Masonların yüksek kademelerinin de sadece yahudiler olduğunu da söyleyen bir çok kaynak var fakat bu işleri çok gizli tuttuklarından kesin olarak bir kanıt gösteremeyeceğim fakat şöyle bir şey yapabilirim...

   "Necmettin Erbakan." Bahsettiğim kişi bizim alt sokakta ki bakkal hayri amca değil, prof. dr. ünvanına sahip ve ülkemizde başbakanlık yapmış bir insan.Ve daha önce neredeyse kimsenin yapmamış olduğunu yaptı. Bu yaptığını çok taktir ettim.


Fotoğrafta yazılanları okuyun, bunları diyen Erbakan. Pat diye canlı yayında piramit'in olduğu resmi çıkardı ve piramiti anlatmaya başladı. Önünde duran beyaz kağıt da işte bu.

Piramit'in tam halini görmek için tıkla.


Bunları siyonizm, yahudiler ve illuminatinin bağlantılı olabileceğini göstermek için sizlerle paylaştım. Şimdi deccal konusuna tekrar dönecek olursak. "Bu ümmetin âhir zamanında çıkacak Yahûdîlerden biri olup ilâhlık iddia edecektir." hadisi ile illuminatinin böyle bir bağlantısı olabileceğini düşünüyorum. Pizzamdan bir ısırık alıyım. Devam ediyorum...

Başka bir hadiste de söyle deniyor deccal için;
Hz Peygamber (sas); "Hiç bir peygamber yoktur ki ümmetini tek gözlü yalancı (Deccâl)'den uyarmış olmasın Dikkat edin ki onun bir gözü kördür Rabbiniz ise tek gözlü değildir" buyurdular(Buhârî, Fiten, 26; Müslim, Fiten, 101; Tirmizî, Fiten, 56)

Eh bu hadiste berkecan'ın bile inkar edemeyeceği bir şey var. Sevgili ülümümatimizin en bilinen işareti;

Horus'un gözü.

   Deccal'i tek gözlü bir adam olarak bekleyor insanlar. Fakat deccal'in tek gözlü bir insan olma ihtimalinden çok, bir düşünce, bir çağ, bir örgüt olarak düşünecek olursak İlluminati buna çok daha uygundur. Deccal ile ilgili hadislerden bilindiği üzere sağ gözü kör ve sol gözü ile görüyor. Sol gözü dini bir sembol olarak yorumlamlarsak; Sol göz dışsal görünüşü sembolize eder, yani dışsal bilgi kazanılır. Dış dünya, deccal'in gözü dış dünyaya dönüktür yani. Sağ göz ise içsel görüşüş yani maneviyatı temsil eder. Deccal'in ise sağ gözü kördür, bu yüzden manevi anlamda kördür. 

   Yeni dünya düzeni ile yapılmaya çalışılanda işte bu, insanları manevi anlamda yoksun bırakıp tamamen dış dünyaya yönlendirmek. Daha fazla eşya, daha büyük evler, daha yeni arabalar... Bu hırsın hiç sonu gelmeyecekmiş gibi. Tüm bunlar olurken, bir yandan da insanlar açıklıntan ölüyor.

Yani illuminati'nin, o gelmesi beklenen deccal olması ihtimali büyük. Bütün bu gösterdiğim kanıtlar buna işaret ediyor fakat elbette yanılıyor olma ihtimalimde var fakat deccal'in bu kadar özelliği bilinirken kimse tek gözlü bir insanın, "ben tanrıyım, sizi ben yarattım rerörörörö" demesine kanacağını sanmıyorum. Anında deccal olduğu anlaşılır yani. Lakin ki, belki de 86.651 yıl(Atıyorum) sonra bugün ki kayıtların hepsi kaybolmuş olacak ve gerçektende deccal bir insan olarak dünyaya gelecektir, bunu bilemem. Geleceğe yönelik düşünmek lazım.

Şunada bir bakarsınız, gelenlerin devamı niteliğinde çekilen bir seri.

Bu yazımda nuh tufanı, agartha, shambala, mu ve atlantisten filanda bahsetmek istiyordum fakat bir sonra ki yazımda yazmaya karar verdim. 

Bear McCreary - All Along The Watchtower; http://fizy.com/#s/18pa9a 

Yüzlerce silahla donanmış olsan bile bazen bir adamın yüreğindeki inanç mızrağına karşı koyamazsın... (Kızıl Bacak Zeff - One Piece)

13 yorum:

  1. Abi yazıyı okudum. Beni aşan cümleler var. Fakat sık sık böyle şeyler yayınlama bence. Çünkü insanlaırn tepkisini çekebilir. Sonuçta din meseleleri bunlar.

    Fazlada ayrıntıya girmek istemiyorum.

    Bilgiler için sağol. :)

    YanıtlaSil
  2. adsız'cık

    herkes bu şekilde düşünürse kimse konuşamaz.Birilerinin cesur olması ve insanları bilgilendirmesi gerek.Her okuduğun şeyin senin bilgilerinin seviyesinde olmasını istiyosan git okul kitaplarını oku.

    YanıtlaSil
  3. aynı cesareti şeriat yanlıları, müritlerine bi taraflarını öptürenler ve aşırı inançları nedeniyle diğer insanlara zarar veren başka gruplara karşı da göstermeni bekliyoruz μηχανή ατμού^cık...

    YanıtlaSil
  4. İlluminati denilen örgütün resmi bir manifestosu yoktur. Hakkında bilgi edinmek olarak bahsettiğin her şey onlar hakkında yazılan yazılardan ve söylentilerden ibarettir. Dünya'yı yönetenlerin kullandıkları şey paradan ve televizyondan ibaret değildir. DİN'de insanları uyutmak ve cahil bırakmak için kullanılan en önemli araçlarındandır. İlluminati örgütüyle ilgili en kesin bilgi Din'e karşı olmaları ve bilim adamları tarafından kurulmuş olmasıdır.

    Masonluk = İlluminati değildir. İlluminati her yere olduğu gibi masonların içine de sızmıştır.

    Şuan için 2 tane Yeni Dünya Düzeni planı vardır. Birisi bugünkü düzenin diktatör bir tek dünya devletine dönüşmesi üzerine kuruludur. Güçlünün daha güçlü fakirin daha fakir olduğu mevcut kapitalist düzen de denilebilir.

    Diğeriyse Dünya kaynaklarının tek merkezde toplanıp tüm Dünya halkları adına paylaştırıldığı Kaynak Bazlı Ekonomi sistemidir. Bu modelde insanın sömürülmesi ve aç bırakılması yoktur. Gelişen teknolojinin BİRDEN FAZLA ülkenin birbirine üstünlük sağlamak amaçlı silah üretmesi yerine tüm insanlar için daha güzel bir Dünya yaratmak için kullanılması hedeflenmektedir. Bkz: Venüs Projesi, Jacque Fresco, Zeitgeist Hareketi

    Tuhaf olan şudur ki:
    Senin Rockefeller'ı İlluminati'nin bir mensubu hatta yöneticisi gibi anlamanı sağlayan bilgi kirliliği; kimilerine de Rockefeller'ı karşısına alan ve açıkça hedef gösteren Zeitgeist Hareketi'ni İlluminati'nin oyunu olarak algılatmıştır. Bu kişiler de sayfalar, bloglar ve facebook grupları açıp fikirlerini buldukları delillerle desteklemiştir. (Kendilerine göre delillerle)

    Bu karmaşık ortamda kendisini hiçbir şekilde savunmayan/savunamayan; komplo teorilerinde hedef gösterilen bir örgüt var. Bir de kullandıkları semboller...

    Öyle ki herşeyi, medyayı kontrol eden bu örgüt kendisi hakkındaki bu söylentilerin yayılmasına bu denli müsade etmiştir. Tek merkezden kontrol edilen ve insanların her dediğine inandığı TV'lerin yerini alan İnternet, yani senin bu sayfayı açıp fikirlerini yayabilmeni sağlayan teknoloji yine onların kontrolündeki Dünya'da insanlığa sunulmuştur.

    İnternet sınırların kalktığı, tüm insanların buluştuğu ve gelişimine katkı sağladığı sanal bir Dünya'dır! Gerçek tek dünya devletinin simulasyonu gibidir. Eğer gümrük uygulamalarını, fakir ve zengin ülke ayrımlarını savunuyorsanız tek dünya devletine karşı çıkmanız anlayışla karşılanabilir. Yani öyle düşünüyorsan yobaz kardeşim sen Tek Dünya Devleti anlayışına karşı olabilirsin. ;)

    İçinde bulunduğumuz Dünya insanları Din, Dil, Irk, Ulus gibi kavramları kullanarak ayrıştırmakta ve insanların birbirlerine karşı öfke duyguları beslemelerini sağlamaktadır. Tüm savaşlar para için yapılır ama her savaşın aracı olarak inanç, vatanseverlik ve intikam gibi duygular kullanılır.

    Piramit'in üzerindeki o gözün masum olduğunu söylemiyorum. Zaten hali hazırda hastalıklı ve sonu aleni şekilde belli olan bir sistemde yaşıyoruz. O gözün tek yaptığının süreci hızlandırmak olduğunu düşünmekten de zarar gelmeyeceğini söylemek isterim.

    Yeni Dünya Düzeni'ne karşı olanlar öncelikle kendilerine şu soruyu sormalılar: "Şuan ki Dünya düzeninden memnun muyum?"

    İlluminati'yi illa ki bir yere konumlandırmak istiyorsanız Din, Para, Irk gibi kavramların karşısına Bilim'in tarafına koymanızı tavsiye ederim.

    Yazılarınızın devamının gelmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz konusu laf ebeliğiyse üstüne yok anlaşılan. Bravo, devam et! "Şuan ki Dünya düzeninden memnun muyum?" Vay be, lafa bak. Aklınca zayıf noktayı buldun. Değil mi?

      Sil
    2. kardeşim şuan zaten ortadoğudaki savaşlar boş yere oluyor herkes baştakileri indirme peşinde demi .. Sen çok boş şeyler konuşmuşsun bu örgüt hakkında en ufak bir bilgin yok ve sdece düşüncelerini aktarmışsın sen tavsiyem biraz bu örgüt akkında araştırma yap kendi kafana göre laflar uydurma... ! Siyonizm diye bir örgüt var ve yahudiler.. Şuan Türkiye'nin doğusu gitmiş durumda neden ? adamların planları tıkır tıkır işliyor BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ'ni kuracak bunlar ve kurmak için müslümanı müslümana öldürüyor kuracakları bölge de şuan savaşın kol gezdiği ORTADOĞU .. (MISIR LİBYA SURİYE IRAK ''FİLİSTİN'' CEZAYİR TUNUS..) Burada bir Vaad edilmiş toprakları olduklarını düşünüorlar ve almak için ellinden geleni yapmaya and içmişler ..!

      Sil
  5. suankı dunya duzenınden memnun muyum hayır ama ne olursa olsun tek dın islamdır gerısı kullıyen yalandır illumınatıymıs masonluk mus bılımmıs hırıstıyanlıkmıs hepsı hıkaye tum insanlıgı tek kurtaracak sey İSLAM !!!

    YanıtlaSil
  6. Tek din tek devlet olucaksa eğer islam dini ve devleti olmalıdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes senin gibi düşündüğü için bu savaşlar çıkıyor

      Sil
  7. Ellerine sağlık güzel bir yazı. Fakat bir şey eklemek isterim son paragrafta "....fakat deccal'in bu kadar özelliği bilinirken kimse tek gözlü bir insanın, "ben tanrıyım, sizi ben yarattım rerörörörö" demesine kanacağını sanmıyorum. Anında deccal olduğu anlaşılır yani. " demişsin.

    Şimdi zaten hadislerde insanların deccali bilip tanıyacağı geçiyor.İnsanların onu "tek gözünden" (bu tek gözünden tanınması olayı bugün tam olarak senin benim ve bizim gibi yüzlerce insanın yaptığı ifşa olayından da başka bir şey değildir tek göz neden illüminatinin simgesi? bu yazında bunun cevabını çok net alıyoruz.) tanıyacağı söyleniyor.

    Yani evet deccal olduğu zaten anlaşılacak. Anlaşılacak ama anlaşıldıktan sonra ne olacak? Bilenler uyarılanlar Allah'ın izniyle deccale iman etmezken bazıları da onu tanrı sanıp iman edecek. İşte sıkıntı burada bilen zaten bildiği için iman etmez de bilmeyen de öğrendiği zaman durup düşünür bunlar İslam kaynaklarında falan geçiyor İslam dini doğru olmasın yoksa? diye sorup aklını kullanıp ya müslüman olur ya da yok bu kaynaklar değiştirilmiş yok bunlar müslümanların oyunu vs. deyip tam tersini yapar. Sonuçta imanın önündeki en büyük engel ne deccaldir ne şeytandır ne de başka bir şey insanın kendi nefsidir. Gerçekleri göre göre bile bile iman etmeye yanaşmayan insanlar bugün bile var. Çünkü insanın gururuna nefsine zor gelir her gün beş kere burnunun sürtmesi.

    YanıtlaSil
  8. Sikko cakmasisin la yazar

    YanıtlaSil
  9. Onlar Süleyman (a.s)'ın mülkü üzerine şeytanların tilavet ettiği (okuduğu) şeylere tâbî oldular (uydular). Süleyman (a.s), inkâr etmedi (sihir yapmadı ve kâfir olmadı). Fakat şeytanlar insanlara, sihri ve Babil şehri'ndeki iki meleğe, Harut ve Marut'a indirilen şeyleri öğretmekle kâfir oldular. Ve oysa onlar, “Biz sadece bir fitneyiz (sizin için bir imtihanız). O halde (sakın sihir ilmini öğrenerek) kâfir olmayın.” demedikçe hiç kimseye bunu öğretmezlerdi. Fakat o ikisinden, bir erkek ile onun karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı ve de onlar, Allah'ın izni olmadan onunla (sihirle) hiç kimseye zarar verebilecek değillerdir. Ve onlar kendilerine fayda vermeyen, zarar veren şeyleri öğreniyorlar. Ve andolsun ki onlar, onu (sihri ve ona ait bilgileri) satın alan kimsenin ahirette bir nasibi olmadığını kesin olarak öğrendiler. Elbette onunla (sihre karşılık) nefslerini sattıkları şey ne kötüdür, bir bilselerdi.

    Bakara Suresi 102. ayet

    Bu ayet herşeyi özetliyor

    YanıtlaSil
  10. Tam yorum yazarken önce söylenen yorumları okuyayım dedim bi tane akıllı birisi çıkmış:)) Canımcım çakmalar gerçeğini yaşatır ondan dolayı sikkofield özentiliğini bırakıp kendin gibi ol o zaman takdir görürsün yoksa komiklikten öteye geçmez bu yazılar.

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.