Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

7 Ağustos 2011 Pazar

İlluminati'ye Giriş


   Bu yazıyı hazırlama amacım, eskiden gizli bir örgüt olan illuminati hakkında öğrendiklerimi, hayattan örnerkleri ile sizlere sunmaktır. Çoğumuzun zararsız sandığı filmler, hepinizin dinlediği şarkılar ve çocukken izlediğimiz çizgi filmlerde ki illuminati etkisini sizlere fotoğraflar ve diğer kanıtları ile göstereceğim.

   Hangi dine inanırsanız inanın, isterseniz krem peynire tapın beni ilgilendirmez. Burada ki amacım İlluminati'nin hayatımızda gerçekten var olduğunu ve bilinç altımıza yaptığı telkinler hepinizi nasıl kölesi haline getirdiğini göstermek. Şu anda bunları okurken komplo teorisi hede hödö diyen entel bozması, sana zaten anlatacak bir şeyim yok, şayet sen daha yolun başındayken kaybetmişsin. Sistemin kölesi olmaktan da beter, sistemi korumak için savaşanlardan olmuşsun. Çünkü bunun gerçek olduğunu kendine itiraf edemeyecek kadar korkaksın. Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur (Albert Einstein). Benim anlatacaklarım bir şeylerin yanlış olduğunu hissedip, sürekli bir huzursuzluk ile yaşayan insanlar için. İnsanlar bunu her gün yapıyor. Kendileriyle konuşuyor, hayallerindeki gibi olmak istiyorlar. Ama cesaretleri olmadığı için eyleme geçmiyorlar. Artık uyanma vakti geldi.

Şimdi konuya yavaş yavaş girecek olursak, illuminatinin amacı dünya nufusunu kontrolleri altında tutup tek bir dünya devlet kurmak. Bunun içinde insanları olduğunca cahil, umursamaz hale getiriyorlar. Bunu yaparken en güçlü silahları ise televizyon. Dünyada bir kesim çatlayıncaya kadar yerken, afrikada her 6 dakikada 1 çocuk açlıktan ölüyor. Dünayda ki yiyecek rezervleri herkese yetebilecek kadar çok olduğu halde.

Yani pink floyd'un da dediği gibi "We dont need no education."

Her neyse, tekrar asıl konuya dönersek bu sisteme "Yeni Dünya Düzeni" diyorlar. Bir anda ortaya çıkan hastalıklar, yediğimiz içtiğimiz şeylerde ki kanserojen maddeler, GDO'lu yiyecekler... Hiç birisi tesadüf değil, hepsi amaçlarına hizmet etmesi için kullanılan silahlar.

   İlluminati, siyonizm ile de büyük ölçüde bağlantılı. Bugün bilinen en yüksek kademe masonlar Rothschild ve Rockefeller, aileleri yahudidir. Bu iki aile her ne kadar dünyanın en zenginleri olsalar da hiç bir zaman isimleri dünyanın en zenginleri listesinde çıkmaz. Bu ailelerden biraz bahsedicek olursak;

19. yüzyılın büyük bir çoğunluğunda, bir Yahudi bankacılar ailesi olan Rothschild Ailesi, Avrupa'nın para marketlerini yönetti. Birçok Avrupa toplumu, borçlarını, savaş tazminatlarını ödemek veya barış projelerini finanse etmek için Rothschild'lardan para borçlandı.

Rockefeller ailesi iseAmerika'daki yahudi lobisinin başını çeken bir ailedir. Bu aile de Rothschild ailesi gibi başlangıçta banka ve finansman işine ağırlık verdi. Bu yüzden Amerika'da yıllardan beridir para piyasalarında saltanat sürmektedirler. Hatta Amerika'da sermaye alanında 150 yılı aşan bir Rockefeller hanedanlığından söz edilir. Fakat sadece finans ve para piyasasında kalmamışlardır. Petrolden endüstriye çok geniş bir alana yayılmış ve oldukça güçlü bir sermayenin sahibi olmuşlardır. Özellikle petrol alanında tam bir dev ve tröst haline gelmişlerdir ve Amerika'nın en önemli petrol şirketleri onların elindedir.

İlluminati, "Masonluk" ismi ile de oldukça bilinir. Durumun ciddiyetini anlamak için tarihte ki bilinen masonlara bir göz atalım...
Amerikanın ilk başkanı olan George Washington, Walt Disney, Benjamin Franklin,  Napoléon..
Bunlar içlerinden benim seçtiklerim, daha fazlasını görmek istiyorsanız http://yeni.mason.org.tr/unluler.htm adresinden bakabilirsiniz. Amerika tarihinde başkanlardan sadece ikisi mason değildi ve ikiside suikaste kurban gitti. (Tesadüfe bak dimi? :D)

Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. başkanı Abraham Lincoln; Lincoln ABD'de köleliğe karşı olduğunu resmen dile getirdi ve köleliği 1863'da resmen kaldırdı. Bu onun sonunu hazırları ve suikast sonucu ölen ilk ABD başkanı oldu.


"The very word "secrecy" is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings."   
Yani: "Gizlilik" sözcüğü, özgür ve açık bir toplumda tiksindiricidir ve bizler insan olarak, doğamız ve tarihimiz gereği gizli topluluklara, gizli yeminlere ve gizli işlemlere karşıyızdır.
35. Amerika başkanı, John.F Kennedy gizli örgütlerin varlığından ve dünyayı nasıl yönettiklerini anlattığı o tarihi konuşmasından sonra suikaste kurban gitti. Yine tesadüfe bak sen...
Peki İlluminati'nin yöntemleri nelerdir, nelere önem verir bu hasta ruhlu insanlar... Öncelikle semboller ve sayılarla takıntılılar. Yaptıkları tüm icraatlarda bu sayılar ve semboller göze çarpar.Şimdi çoğunuzun daha önce görmüş olduğunuzu düşündüğüm amerikan doları ile başlıyım. Bilenler bu kısmı atlayabilir.
 Paranın arka yüzünde en bilinen mason işareti olan piramit ve horus'un her şeyi gören gözü bulunmaktadır. Horus bir mısır tanrısı oraya sonra geleceğim. Şimdi Daha yakından bakalım, neler varmış.
Piramitin hemen altında yazan  "Novus Ordo Seclorum" latincedir ve "Yeni Dünya Düzeni" anlamına gelir. 
Piramitin üzerinden 6 köşeli yıldız çizildiğinde ise m,a,s,o,n harflerine denk gelir tabi yine tesadüfen.  Neden 6 köşeli yıldız olduğunuda sonra ki yazımlarımda göreceksiniz.
Piramitin en üstünde ki ise bir sol gözdür. Masonların deyimi ile "Dünyayı izleyen evrenin yüce mimarı"nın sembolüdür. Böyle yüce mimar, üstad gibi kelimeleri kullanmayı çok sever bu masonlar. Mısır mitolojisinde ise horus'un her şeyi gören gözüdür. Alttaki piramiti görünce, mısır ile bağlantıyı kurmak o kadar da zor değil zaten. İlluminati'nin ne kadar eskiye dayandığı bilinmiyor fakat tahminime göre mısırdan da eski. Piramitin tabanında yazana gelirsek, MDCCLXXVI roma rakamları ile 1776 dır. İlluminati'nin kuruluşu mu yoksa amerikanın kuruluşumu gibi tartışmalar vardır fakat Illuminati'nin amerikaya el attığı tarih olabilir, sonuçta amerikanın ilk başkanı masondur. Ayrıca roma rakamlarını üçer üçer ayırıp topladığımızda ise şöyle bir şey çıkıyor;
MDC 1000 + 500 + 100 = 600
         CLX 100 + 50 + 10 = 60
                   XVI 10 + 5 + 1= 6
Topladığımızda 666 sayısını veriyor. Herkes bunun anlamını azda olsa herkes bilir. Şeytanın sayısı vs gibi...  Bir işe yarıyor bu yaptıkları fakat şu an için kesin kanıtım yok. Yazımın en başında da söylediğim gibi size deliller ile İlluminati'nin ne olduğunu göstereceğim, öncelikle doğruluğundan kendim emin olmadığım hiç bir şeyi burada paylaşmıyorum. Yine de siz kendi süzgeçinizden geçirin, sonuçta bende insanım ve yanıldığım zamanlar olabilir. Son olarak paranın ortasında yazan "IN GOD WE TRUST" yazısına gelirsek "İNANDIĞIMIZ TANRIYA" anlamına gelir. Ayrıca şunuda bir izleyin, uzun değil 5 dakika; http://www.youtube.com/watch?v=I1IB9eV7byo 
Dolar ile ilgili  kısım burada bitiyor, diğer arkadaşlar buradan okumaya başlayabilirsiniz.
Şimdi söyleyeceklerimin kanıtı yok, fakat yinede bir kez duymuş olun diye yazıyorum. Çoğu yerde yaptığım araştırmaya göre 11. yüzyılda yaşayan tapınak şövalyeleri de masonlardı ve 1. haçlı seferinin amacı ise kudüsten kabala isimli kitabı almaktı. Haçlı seferinin gizlenen, asıl nedeni budur. Kabalistik öğretide paralel evrenler, enerji, fizik kanunları gibi şeylerin olduğu biliniyor. Hatta Newton'un fizik kurallarını, kabaladan çıkardığı gibi iddialar da var. Albert Einstein bildiğiniz gibi bir yahudi ve onun da enerjinin sırlarını kabalanın sadece 1 sayfasında ki şifreleri çözerek ortaya çıkardığı iddiasını da bir yerde görmüştüm. Kabala hakkında ayrıntılı bilgi için; http://tr.wikipedia.org/wiki/Kabbala adresine bakabilirsiniz.
Paragrafın başında da söylediğim gibi bu en son yazdıklarım pek fazla inandırıcı olmasada teoridir, sadece göz önünde bulundurun diye anlattım. Şayet benim odamın duvarlarında 2 tane Albert Einstein posteri asılı ve kendisi bir fizikçi olarak taktir ettiğim bir insandır. E=mc² !!
Bir sonra ki yazımda subliminal mesajlardan bahsedeceğim ve durumun ne kadar korkutucu olduğunu daha iyi anlayacaksınız. 
May the force be with you.

514 yorum:

  1. neden peki amaçları ne ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
      life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
      want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
      want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
      “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
      simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
      POVERTY..

      Do not hesitate to contact us.

      Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

      Email : illuminati666officialcult@gmail.com


      BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
      BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

      THANKS....
      TEAM REGARDS
      PLAN ILLUMINATION

      Sil
    2. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
    3. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
      life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
      want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
      want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
      “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
      simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
      POVERTY..

      Do not hesitate to contact us.

      Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

      Email : illuminati666officialcult@gmail.com


      BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
      BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

      THANKS....
      TEAM REGARDS
      PLAN ILLUMINATION ///

      Sil
  2. Sonra ki yazıları da okursan, amaçlarını daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. selamün aleyküm çok tşkler küfürsüz seviyeli ve güzel olduğunuz için allah hep doğru ve iyi olan yola koysun sizi

    YanıtlaSil
  4. MDC 1000 + 500 + 100 = 600
    CLX 100 + 50 + 10 = 60
    XVI 10 + 5 + 1= 6 bu nadıl matematik?
    1000+500+100 = 1600,
    100+50+10 = 160,
    10+5+1 = 16 etmez mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abicim dikkatli bakarsan arkadaş 10 ve romen sayısını yanlışlıkla 2 kere yazmış. Yani gerçekten 666 çıkıyor ��

      Sil
  5. 1000, 100 ve 10'u almadan hesapla bir de. 500+100 = 600, 50+10 = 60, 5+1= 6

    YanıtlaSil
  6. Destekcinizim.. Fakat bilinmememiz lazım böyle şeyleri net ortamında paylaşmamız bizlerin mantar gibi meydana çıkmamızı sağlıyor ve buda onların kesin olan sonunu uzatıyor doğaya bırakalım ve kendi sonlarını kendileri başlatsınlar..

    YanıtlaSil
  7. amacı söylimmi sacmalık kimse kusura bakmasın tamam gercek olabilir ama abi biraz düsünün yhaw onlarda insan farkımız yok 2 kuruşları var die kralmı oldular abi suan en güclü ve kral devlet Amerika ama kıyamet alametlerinde eğer müslümansanız en güçlü devlet müslüman devleti olacak yazıyor abi ne diğem biz bunlara inanırsak dinden düşeriz yerinizde olsam besmele ceker bu hikayeyi unuturum. Cok zor değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ateistler iliminatiyi desteklermi? yoksa biz inananlar mı destekliyoruz?

      Sil
  8. hea bide kardeşim sen besmeleyi özellikle cek cünkü sen müslümansan artık değilsin.Besmele cekip müslüman ol sen Allahın değil o Srfszlerin kölesi olmuşsun.

    YanıtlaSil
  9. Merak ettiğim çoğu konuyu aydınlatıyorsunuz teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. @Adsız
    Eyvallah kardeş, gözlerimi açtın. Gel mübarek elinden öpeyim, feyzli sohbetler yapalım birlikte.

    YanıtlaSil
  11. Bkz; Besmele çekip müslüman olmak.

    YanıtlaSil
  12. @adsız

    8-10 yıl sonra dinimiz yozlaşmaya hatta yok olmaya başladığında görürsün kardeşim bırakın bu işleri ne anlama gelirmiş. ^^ Belki görmüyorsun veyahut farkında değilsin lakin yabancı ülkelerdeki insanlar(amerika bile değil, en çok avrupa) Herşeylerini tamamen televizyon ve paraya bağlamaya başladı. Örneğin çok ünlü yabancı paylaşım sitelerinde (doğru bu sitelerin çoğu tamamen eğlence ve güldürü amaçlı olabilir, lakin "sana 20.000 dolar versek ve her verişimizde dünyada bir çocuk ölse, - KILL AAAAAL THE KIDS!" gibi bir yazıya ben şaka amaçlı diyemem. Bunun yanı sıra yorumlarıda okurum her seferinde, şaka deyip geçmememin en büyük sebebidir bu) Para, sex, uyuşturucu ve benzeri şeyler o kadar normal, olması gereken ve sevilen şeyler gibi gösteriliyor ki. Ve bu siteler belirli ülkelerin siteleri falan değil, tüm dünyadan binlerce kullanıcı giriyor.(anonimus ları saymıyorum bile)

    Bunun dışında bende bu konularla ilgili olduğumdan dolayı uzun bir süredir yabancı ateistlerle konuşmalarda bulunuyordum, ve bir gün bir konuşmada işler kızıştı, karşımdaki sürekli sorularımdan kaçıyor konuyu değiştiriyor başka konulara atlıyordu, bende dayanamayıp dedim, "pekala televizyonda uzun sakallı yaşlı bir adam çıkıp ben tanrıyım dese ve canlı yayında bir dağı ikiye bölse inanır mıydın?" Cevabını tek bir kelime olarak verdi. Basit bir kelimeydi bu, "Absolulety." Beni asıl üzen şey ise, inanmak için son derece somut kanıtlar isteyen bu insanların televizyona bu kadar bağlı olması ve ne gösterirlerse inanacak durumda olmasıdır. İşte bu yüzden sistemi sevmiyoruz. İlluminati falan anlamam ben arkadaşlar. Ben bir tek sistemi ve toplumu bilirim. Her zaman olduğu gibi toplumu yöneten insanlar vardır. Tarih boyunca olduğu gibi, "ve işte televizyon, orda, dua et, satın al, izle, tüket, düşünme, sadece uygula!"(- adını hatırlamadığım bir Brad Pitt filminden -) Kim bu lanet olası sistemi inkar edebilir ki? Eh, tabii herkes edebilir, lakin gözlerinin önünde bu kadar bariz bir şekilde duran bu oluşumu yok sayanlar sonuçlarına katlanmayı çoktan kabullenmişlerdir. Seçimlerini çoktan yapmışlardır onlar, körlüğü ve maddiyatı seçmişlerdir. Manevi gözlerini öldürmüştür onlar. Aşırıya mı kaçıyorum? Hiç sanmam, bunları düşünüyorum ben, ve siz, hala gelip burada dalga geçebiliyorsunuz. Hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmamanıza rağmen, hakkında oturup bir dakika bile düşünmemenize rağmen. Yapmayın, dediğin gibin imana gelin(dsöjflsfdk). Din'imizin bize öğütlediğini yapın, yani düşünün. Her şeyi düşünün. Asla ama asla kendi fikriniz olmayan bir şeyi kabul etmeyin, ve asla dogmalara yenik düşmeyin. Ters giden bir şeyler var ise, karşı çıkın. Toplumun sizi yeri geldiğinde küçük birer solucan gibi ikiye bölmesine , yeri geldiğinde bir bozayı gibi kükretmesine izin vermeyin. Ve lütfen, sizden tek ricam, artık şu saçma sapan illuminati şakalarından vazgeçin. Bundan %100 eminim ki 2012 yazına doğru illuminati kelimesi kimsenin boş zihinlerinde bir byte bile yer kaplamayacaktır. "Hee bir ara vardı demi la öle pişi" deyecek duruma geleceksiniz. Ve o gün sizden kendinize bir bakıp, "şimdi düşündümde, gerçekten gelip geçti." demenizi isteyeceğim. Lakin asıl önemli olan, bu soru bile sayılmayan cümleye vereceğiniz cevaptır. Öylesine bir fenomendi mi diyeceksiniz? yoksa "bir dakika!" mı diyeceksiniz? O gün geldiğinde göreceğiz. Umarım o gün geldiğinde doğru cevabı bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim için sadece MÜSLÜMANLIK! başka hiçbirşeye inanmam ama insanlar öyle bir salakki, gelecekte biri kafasından yeni bir din uydurursa bile ona inancaklar dünya masumiyetini gittikçe kaybediyor herkez farklı şeylere inanıyor kimin neye inandığı aslında umrumda bile deil ben HZ MUHAMMEDE inanıyımda o bana yeter!!!!!

      Sil
  13. @Drohan

    SEnin kadar geri zekalisini gormedim kardes kusura bakmada...siktir git yani bence...

    YanıtlaSil
  14. sevgılı arkasımız konuyu guzel ayrıntılamıs kendısını tebrıkedıyorum ve devamını takıp edıyorum yanlız sızlere tavsyem ıllumınatı ve yenı dunya duzenı uzerıne cıddı bırarastırma yaban ve youtube de bır dızı hazırlanmıs ızlemenızı kesınlıkle tavsıye ederım dızının adı GELENLER sayglarımla emegınıze saglık

    YanıtlaSil
  15. sevgılı arkasımız konuyu guzel ayrıntılamıs kendısını tebrıkedıyorum ve devamını takıp edıyorum yanlız sızlere tavsyem ıllumınatı ve yenı dunya duzenı uzerıne cıddı bırarastırma yaban ve youtube de bır dızı hazırlanmıs ızlemenızı kesınlıkle tavsıye ederım dızının adı GELENLER sayglarımla emegınıze saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  16. Evet nerede okursak aynı bilgiler var. Ve bunların çoğu doğru. Şimdi ben de bu konuda biraz daha değişik bilgiler vereyim. Sonra siz kendiniz değerlendirin. Dünyada savaşlar, terör, açlık, yoksulluk, adaletsizlik, çevre tahribatı gibi sayısız sorunlar var değil mi? Bunları uzun uzun ele almaya gerek yok. Buradaki konu İlluminati diye bir örgüt var ve konu bunlar hakkında. Şimdi ben size önce başka bir şey anlatayım. Düşünün, diyelim ki:

    Siz çok akıllısınız, ayrıca çok gösterişlisiniz ve maddi olanaklarınız da sınırsız diyelim. Ayrıca öyle bir ilaç bulmuşsunuz ki, ölümden de korkmuyorsunuz falan filan. Neyse uzatmayalım, zamanla sizde sahip olduğunuz şeyler yavaş yavaş sizi kibirlendirmeye başlıyor. Gurura kapılmaya başlıyorsunuz. Kendinize o kadar önem veriyorsunuz ki, gün geliyor sizin üzerinizde de bir otoritenin olduğunu kabul edemiyorsunuz. O'da kim oluyor? gibi bir düşünceye kapılıyorsunuz. Kendinizden başkasına zerre kadar önem vermiyorsunuz. Uzatmayalım dedik ama uzattık.

    Derken bir gün duygularınızı denetleyemediğiniz için ortaya çıkarak bazı yanlış şeyler yapıyorsunuz. Evet sizin gururunuz var ama karşı çıktığınız kişinin de asla karşı koyamayacağınız bir gücü var. Ama siz ona kafa tuttunuz, şimdi ne yapacaksınız? Biliyorsunuz ki, karşı güç sizi yok edebilir. O zaman zaman kazanmak için başka bir yola başvuruyorsunuz. Kendinizin böyle davranmakta haklı olduğunuzu söyleyip, karşıdaki rakibinizin hatalı olduğunu iddia ediyorsunuz. Peki ya karşınızdaki buna aldırış etmeyip sizi yok edecek olursa! Hayır, siz rakip gördüğünüz kişiyi yakından tanıyorsunuz. O'nun ilkeli ve doğruluktan sapmayan kesin bir duruşu var. Bunun aksine davranamayacağını biliyorsunuz. Şimdi bu kişiye bazı iftiralar atıyorsunuz ve herkes bunları işitiyor. Bu kişi sizi hemen yok etmek yerine, önce iddia ettiğiniz konuları herkesin önünde ispatlamanızı istiyor. Bu yüzden size biraz zaman tanıyor. Ama bu zaman sınırlı bir zaman, başı ve sonu olan bir zaman.

    Şimdi siz ne yapacaksınız? Siz iddialarınızda gerçekte ciddi değilsiniz, yalnızca zaman kazanmak için bu iftiraları ortaya attınız. Karşıdaki kişi de bunu biliyor. Ama ortada başka kişiler de var. Onlar konuyu tam anlayabilmiş değiller. Bu yüzden rakibiniz herkesin sizin iftira atan bir yalancı olduğunuzu göstermek için sizi öldürmeyip bir fırsat tanıdı. Şimdi ne yapacaksınız. Sonunda öleceksiniz. Yargınız kesin. Çünkü iddia ettikleriniz zaten bir yalan ve eninde sonunda ortaya çıkacak ve herkes rakibinizin haklı olduğunu rahatlıkla görecek. Eğer size fırsat vermeyecek olsaydı, bu kişiler siz öldürüldükten sonra da sizin bir nebze de olsa haklı olabileceğiniz kuşkusunu yaşayabilirlerdi. Zaman işliyor. Şimdi işe koyulma vakti.

    Siz ne istiyordunuz: Güçlü bir pozisyon. Rakibinizin yerine geçmek ve onun gibi yüksek bir konumda olmak. Şimdi size bu fırsat verildi. Evet hemen harekete geçiyorsunuz ve bu konumunuzu tepe tepe kullanıyorsunuz. Amacınız ne? Yönettiğiniz kişileri memnun etmek mi? Kesinlikle değil! Yalnızca bulunduğunuz sözde yüksek konumun tadını çıkarmak. Bu arada yönettiğiniz kişilere karşı da acımasız davranıyorsunuz. Hep aklınızda süre var. Bu süre bitince cezalandırılacaksınız ve yok edileceksiniz. Ne yapardınız? Şu felsefeye göre mi hareket ederdiniz. "İnsanları yönet, yönetemediklerini de yok et" Ayrıca yönetiminiz nasıl olurdu? Şiddet, aldatma, baskı, hile, adaletsizlik, kötülüklerle dolu olmaz mıydı? Neden? Çünkü çok öfkelisiniz. Süreniz yavaş yavaş azalıyor. Sonunda bitecek. Bu arada süreniz bitmeden elinizden geldiğince çok zarar vereyim diyorsunuz. Ama ortada bir de kurallar var. Her istediğinizi de yapamıyorsunuz. Oyunu kuralına göre oynamak zorundasınız. Aksi takdirde bu süre size verilmezdi. O zaman yönetme işini perde arkasından yapmaya çalışıyorsunuz. Ortaya sizin yerinize göstermelik bir paravan yönetim kuruyorsunuz ve bunların aracılığıyla kimliğinizi de gizliyorsunuz. Neden? Yönettiğiniz kişilere daha çok zarar verebilmek için.

    Devamı var

    YanıtlaSil
  17. Devam:

    Buradaki örnekteki kişi gerçekte Şeytan'dır. Bir ruh varlık olarak Yaratıcı'ya karşı gelmiştir. İddialarını ispat etsin diye kendisine sonu belli olan bir süre verilmiştir. O'da bu süreyi kullanarak öncelikle kendisine bazı meleklerin katılmasını sağlamıştır. Bu melekleri Tufan öncesi ayartmayı başarabilmiştir. Bu melekler insanlar gibi cinsel bir yaşam sürebilmek amacıyla Tufan'dan önce maddeleşmişler ve seçtikleri insan kızlarıyla yaşamaya başlamışlar. Sonuçta tufan gelince bütün kötüler öldüğünde, bunların boğulmalarına gerek yoktur. Bunlar ruh bedenlerine dönerek kendi ruh ülkelerine giderler. Bunlar da yargılanır, ancak tıpkı Şeytan'da olduğu gibi bunlarında son güne kadar faaliyet sürdürmelerine izin verilir. Bunlar da Şeytan'la birlikte faaliyet göstermeye başlarlar. Artık Şeytan'ın melekleri (cinler) ortaya çıkmış olur. Şeytan güçlü bir suç örgütünün başı konumuna gelmiştir. Bu örgüte bir de sembol verelim: Örneğin V şeklinde duran bir piramit. Her piramidin bir de tepesi olur değil mi? Bu piramidin tepesinde kim var? Şeytan. Şimdi burada Şeytan için de bir sembol bulalım: W olsun. Marduk'a benzesin ve ters dursun. Ayrıca iki piramiti simgelesin. Bir dakika ikinci piramit var mı? Tufan bittiğinde yoktu ama artık bu ikinci piramiti oluşturmanın zamanı geldi. İkinci piramide de bir sembol verip A diyelim. Şimdi faaliyetlere devam etme vaktidir. Bu suç örgütü daha da genişlemelidir ve kapsamında insanları da içine almalıdır. V piramiti cinlerden oluşuyordu. A piramiti de insanlardan oluşmalıdır.

    Devamı var.



    YanıtlaSil
  18. Derken insanlar Nuh'un oğullarından çoğaldıkça bunların hepsi ataları Nuh gibi Tanrı yolundan gitmeyi seçmezler. Nuh'un oğlu Ham'ın soyundan olan (Nuh'un torununun oğlu) Nemrut (Nimrod) bu işte başı çekmeye başlar. Nimrod adı Marduk adıyla da ilgilidir. Bu adlar "İsyan edelim" gibi bir anlama gelir. Örneğin meridyen, mart gibi isimlerde üç temel harfi görürüz MRD. Sami dilde yalnızca sessiz harfler yazılır.

    Nimrod'la bir isyan başlar. Nimrod başı göklere ulaşacak bir kule yapma fikrini ortaya atar. Dağılmayalım ve bir şehir kuralım. Kendimize büyük bir ad yapalım diyerek etrafına insanları toplar. Onlar da bu ilk siyasetçiye gönül verirler. Hemen çalışmaya başlarlar ve bu insanlar birer DUVARCI (MASON=duvarcı) olarak bu kuleyi yapmaya başlarlar. Bu Nimrod'un hoşuna gider. Ama aslında perde arkasında başka güçler vardır. Bunlar yukardaki ruh varlıklardır. Nimrod'u Şeytan'ın temsilen insan yönetici olarak atarlar. Diğer insanlarda Şeytan'ın Soyu-Çocukları olarak temsil edileceklerdir (MA SONS=Ma Oğulları). Burada Ma, Marduk'un kısaltmasıdır. Derken yavaş yavaş kule yükselmeye başlar. Bu asıl olarak Şeytan'ın, yani MARDUK'un hoşuna gitmektedir. O bütün bunları destekler:

    ANNUİT COEPTİS: Tanrı (Marduk) bu faaliyetleri onaylar.

    Bu kule nedir? Bir ziggurat şeklindedir. Daha sonra bunların piramit biçimleri de yapılacaktır. Bunlar tuğladan ve taşlardan yapılmıştır. Ama bu taşlardan yapılan yapı tıpkı bir maket gibi ASLINI temsil eder. Yani aslı bu değildir. Asıl piramit nedir?

    A şeklindeki asıl piramit Nimrod'un piramidin başında olduğu ve ona katılanların da bu piramitin alt kısmını oluşturdukları bir TEŞKİLATTIR. Buna kısaca canavar ve 666 adı da verilir.

    YanıtlaSil
  19. Devam:

    Evet Tufan'dan sonra Nuh'la başlayan düzene bir son verip YENİ DÜNYA DÜZENİ kurmanın vakti gelmiş olur.

    NOVUS ORDO SECLORUM: Yeni Dünya Düzeni

    Bu yeni dünya düzeni Tanrı'nın Nuh'a emrettiği düzen değildir. Artık yerde de Şeytan'ın yönetiminde olan insanlardan oluşan bir teşkilatı olmuştur. Bu teşkilat böylece ilk olarak Nimrod'la başlamış olmaktadır. Bu teşkilatın en birinci özelliği SİYASET olmaktadır. Ama ticaret ve üretim olmadan bu işler dönmez. Nimrod ve adamlarının siyaseti bu üretimi ve paylaşımı da düzenler. Böylece Nimrod'un Yeni Dünya Düzeni TİCARET alanını da kapsar. Ve kendi adamları en büyük payları alır. Ama konu asıl olarak "kendileri için büyük bir ad" yapmak değil miydi? Evet. Nimrod kendisine çok önem vererek, herkesin gözünde çok yüksek konumda bir adam olduğunu göstermek istemişti. Ama aynı şeyi aslında kim istiyordu? Şeytan. Yani Nimrod aslında Şeytan'ın topraktan olanıydı ve aslı Şeytan'ı temsil ediyordu. Asıl kendisini yüceltmek isteyen, BİR TANRI OLMAK İSTEYEN ŞEYTAN'dı. Peki bunu nasıl yapacaktı? İnsanların kendi önünde eğilmelerini, ona saygı duymalarını, kısacası TAPINMALARINI sağlayarak. Peki bunun için ne lazımdı? DİN. Öyleyse Nimrod'la başlayan yeni dünya düzeninde üçüncü unsur SAHTE DİN olacaktı ve oldu da. Böylece ortaya Şeytan'ın üstteki piramiti gibi, yerde de bir piramit oluştu. Ve bu piramitteki üç temel özellikle insanlar yönetilmeye başlandılar: SİYASET, TİCARET, SAHTE DİN.

    Aslında insanların hepsi Şeytan'a tapınmak istemeyeceklerdir. Öyleyse bu sahte din iyi bir görünüme sahip olmalıdır. Öyle ki, insanlar Gerçek Yaratıcı'ya tapındıklarını sansınlar. Ve öyle de oldu. İşte bu konu açıkça yazılabilecek bir konu değildir. Çünkü kandırılmış insanlar Gerçek Yaratıcı'ya tapındıklarını zannettiklerinden, onları uyarmak ters bir tepki doğuracaktır. Zaten Şeytan da böyle olacak şekilde ayarlamıştır. Din konusu insanların en zor tartışabildikleri bir alandır. Ve bu yüzden binlerce yıldır çok kan dökülmüştür. Bunların hepsinin arkasında Şeytan vardır.

    Devamı var.

    YanıtlaSil
  20. Adam suikaste kurban gitti amk. Devamını yazamadı. Ben de şunu söylemek isterim ki olay sahte din mi yoksa sonradan mı dinler degistirldi bilemem ama emin oldugum tek bir sey var. O da bugün yahudi, müslüman, hristiyan, musevi ne kadar insan varsa(gerçeklere uyananlar hariç) bu illuminati denen olusuma hizmet ediyorlar. Ve hala komik bir sekilde illuminatiden korunmak icin dinlerine sarilmalari gerektigini zannediyorlar. Uyanın artık adamların yapmaya çalıstıgı buydu zaten! Neden daha önce kimse bilmezken son yıllarda illuminatiyi bu kadar çok duymaya başladık sizce? Çünkü altyapıyı olusturdular ve su an insanlari korkutup dinlerine daha cok saplantili hale getirmeye çalisiyorlar. İlluminatiyle ilgili her yazinin altinda görürsünüz şu tip sözler "bunlardan korunmamiz icin tek yol allaha siginmak, biz inandigimiz sürece bize bisey yapamazlar, bu konulari konusup müslümanliktan uzaklasmayin sakin..." Uyanın artık!! Adamlar zaten sizden bunu istiyor sorgulamayın, itaat edin!! Müslümanlik gercekte bu degil anlayin artik. Eger bir tanri varsa emin olun sorgulamanizi, bilgiye ulasmanizi isterdi. Sacma vaatlerle seytandan korundugunuzu sanarak seytanin yolundan gitmenizi degil. Eger bu yazdiklarimi okuyup bana küfrediyosan bil ki illuminatinin köpegi olmusun!

    YanıtlaSil
  21. iyide ne alaka? ne itaati? peki ne yapalım? dünyanın %25 i onların kölesiyken işi kurcalamayıp dindendemi uzaklaşalım yani, farkındamısın bilmem ama onlar büyü yapıyolar bizim neyimiz var dinimiz ve şnuda bildirmek zorundayımki bizimke şu ineğe yada "budaya" tapılan dinlerden değil bizimki herşeyin yaratıcısı olan rabbimizin dinidir ve zaten başka dinde yok yeni yeni mlllar ortaya çıkıpta ilu filan deyince o gerçekten din olmuyor yani onlar bunları nefislerinde ve dünyada yaşıyoda olsalar olmuyor iştee

    ayrıyeten ALTINÇAĞI bizim dönemimizde kurulacak yani en geç 50 yıl içinde bu da kuranda yazıyor ve peygamber efendimizin hadislreinde deniyor

    YanıtlaSil
  22. ALTINÇAĞI
    Altınçağı müslümanlığın bütün dünyaya yayılacak olmasıdır ister inanın ister inanmayın bu iyilikle kötülüğün savaşıdır! hz medhi ortaya çıkacak şu anda dünyanın içinde bir yerlerde yaşıyor ve bunun doğruluğu yani şu an dünya üzerinde bulunduğunun kanıtı %90 ama eninde sonunda gelecek! ve müslümanlık bütün dünyaya yayılacak bu arada medhi onun gerçek ismi değil medhinin anlamı alim savaşçı seçilmiş kişi demektir..onun ismi muhammed olacakmış bunu HZ Muhammed (s.a.v) diyor "o benim ismimden olacak ve aynı zamanda benim kavmimden gelecek diyor ve asya kıtasından gelcekmiş tabi bu illaki arap olacak demek değil ve hatta türklerden olma ihtimali daha yükse şu anki konuma bakılırsa kısacası ilular istediği kadar yırtınsın kader eninde sonunda
    gerçekleşecek ve müslümanlık bütün dünyaya yayılacak!

    EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENLE MUHAMMEDEN ABDÜHÜ VE RESULÜ !

    YanıtlaSil
  23. HOLA QUE DESEA SER UN MIEMBRO DE LA 666 ILLUMINATI TEMPLO 1, ¿ERES UN HOMBRE DE NEGOCIOS 2.A músico o 3.A MUJER POLÍTICO 4. QUIERE SER CIERTA COSA EN VIDA Y logró una riqueza y fama POSICIÓN GRANDE EN LA VIDA PARA ADQUIRIR LA RIQUEZA , FAME, POW ER, haciendo que su OCUPACIÓN MOVIDO Y MUCHO MÁS CONTACTO EE.UU. EN VIA E-MAIL: illuminatiman93@gmail.com

    YanıtlaSil



  24. Illuminati approach with the some of EURO300 million and also promise to be paying EURO90,000 per month just to become their member.My stories on how i became rice and famous with the help of yoo john the Illuminati secret wealth master)Hello my fellow friends am mrs elena homson i am from the Russia of I lost my parent when I was 13yrs old so I have been staying with my uncle and they were never taking good care of me,life was so bad with me,so I manage to get into university and i graduate with first class. for goo three year i was looking for job until I meet an old school friend called katy angela,who told me about a man that help her father into the Illuminati group and made him rich and famous,so I ask on how to get to the man as a good friend she is to me, she lead me there and I explain all my problems to him and he ask me to do some things that will make me a legit member of the hood which I did without going back, then he introduce me to the ground master in uk and I was paid the sum of. EURO300 million dollars which I used to live the life am living now………..i invest the money on oil business in Saudi Arabia at 2013 i was rate as the 15 richest person in Russia.you can also add me on face book elena homson, my friends, today am sharing this testimony to those who are in my old condition to meet with him.is a good man and ready to help you in anyway of your live you can also contact great and wealthy man via this email illuminatitemple669@gmail.com or join him on Facebook YOO JOHN,you can also reach him on phone by dialing +34602320900

    YanıtlaSil
  25. http://www.youtube.com/watch?v=I1IB9eV7byo

    YanıtlaSil
  26. Dinimi değiştiriyorrum iliminati

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl olcak o iş bana da yol gösterebilirmisin

      Sil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. üstada selamlar ama ben dinimi degiştirmiyorum ihtiyar

    YanıtlaSil
  29. amacı olmayan bir yola girilmiş bunlar insanlar salak degil borsaya piyasaya uyabilirler ama bi ayaklandılarmı innimünatiye sokarlar ayıptır sölemesi gardaş :)

    YanıtlaSil
  30. amacı olmayan bir yola girilmiş bunlar insanlar salak degil borsaya piyasaya uyabilirler ama bi ayaklandılarmı innimünatiye sokarlar ayıptır sölemesi gardaş :)

    YanıtlaSil
  31. üstada selamlar ama ben dinimi degiştirmiyorum ihtiyar

    YanıtlaSil
  32. https://m.facebook.com/profile.php?id=852704681450207&refid=12

    YanıtlaSil
  33. Bir Illuminati üyesi olma sevindim, ben şimdi zengin ve varlıklı duyuyorum. Illuminati hayatta popüler almak için büyük ve güçlü bir araçtır. Yani gerçekten zengin ve ünlü e-posta bize olmak istiyorsa: illuminatiweathfamous@gmail.com veya Arayın: +2348073802719

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu adamlara hayranim ve onlardan biri olmak icin vazgecemicegim hicbisey yok yardim ederseniz sevinirim lutfen

      Sil
    2. Ben bu adamlara hayranim ve onlardan biri olmak icin vazgecemicegim hicbisey yok yardim ederseniz sevinirim lutfen

      Sil
  34. herkes bir gün gelecek illuminatinin önünde diz çökicek ve aklınızı başınıza toplayın ve illuminatiye karşı gelmeyi bırakın illuminatiye inanın bende bir illucuyum ve gayet mutluyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önemli olan bu dünyada değil öbür dünyada mutluluk

      Sil
  35. bu guruptan nefret ediyorum

    YanıtlaSil
  36. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
     İlgilendiği kişi bu posta yoluyla bize başvurun: illuminatitempleofriches1@gmail.com

     
     

      Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  37. BIENVENIDOS A LA GRAN CULTO ILLUMINATI
    ¿Es usted un hombre de negocios o un artista, políticos y desea
    convertido en un gran, gran alcance y famosa en el mundo, únete a nosotros para convertirse en uno de los
    nuestro miembro oficial de hoy. se os dará una oportunidad ideal para visitar
    los Illuminati y su representante después de inscripciones se ha completado
    por usted, ningún sacrificio, o la vida humana necesaria, culto Illuminati trae
    a lo largo de la riqueza y famosos en la vida, tienes un acceso completo para erradicar
    la pobreza lejos de tu vida ahora. sólo un miembro que se ha estado
    iniciado en la iglesia de los Illuminati tienen la autoridad para llevar
    cualquier miembro de la iglesia, por lo que antes de contactar con alguien que debe ser
    enlace por que ya es miembro, Únase a nosotros hoy mismo y darse cuenta de su
    Sueños. también ayudamos a nuestra miembro en la protección de los medicamentos que empujan,
    una vez que te conviertes en un miembro que será rico y famoso por el resto de
    su vida, Illuminati hacen su miembro feliz, después de la iniciación se le dará la suma de 2 millones de dólares y una casa en CUALQUIER PARTE DEL MUNDO ...
     

     Si usted está interesado amablemente nos escriben a través de este e-mail: illuminatitempleofriches3@gmail.com
     

      Equipo Saludos ..

    YanıtlaSil
  38. Gencler bu kadar guclu bir toplumun dunya capinda destekcileri olur yani burada bize uye olun diye yalvarmazlar basit insankari aralarina almakta onlar icin intihardir cunku orada ogrendiklerini bir yerlerde agzindan kacirabilirler ve yerel birimlerin takibine takilip buradaki yapilanma desifre olabilir sonucta basit insan ne soyledigini bilmeyen insandir bana kalirsa dunya boyle sapkin dusuncedeki insanlarin oyununa gelmez elbet biri cikip bu denklemi cozecektir kesinlikle dunyadaki en zeki insan toplulugu oldugunuzu sanmayin bu dusunce sizin sonunuz olur

    YanıtlaSil
  39. Her yerde bir dünyada yaşıyoruz ve aynı zamanda bir maaş olarak 2500 dolar aylık almayı tercih bugün Illuminati kült çevrimiçi katılın ve ücretsiz ev 1 milyon dolar anlık toplamı olsun ... Eğer ilgileniyorsanız lütfen doldurunuz
    dünyada, büyük güçlü ve ünlü olmak istiyorum aşağıdaki size below.Are bilgiler bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve resmi üyesi biri haline bize katılın today.you ziyaret etmek için ideal bir şans verilir illuminati ve tescil sonrası onun temsilcisi sizin tarafınızdan tamamlanır, hiçbir fedakarlık ya da ihtiyaç duyulan insan hayatı, İlluminati kardeşliği zenginlik beraberinde getiriyor ve yaşam ünlü, artık uzak hayatından yoksulluğu ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip. İlluminati kilisenin inisiye edilmiş olan sadece üye kiliseye herhangi bir üye getirmek yetkisine sahip, bu yüzden herhangi bir bedeni başvurmadan önce size göre bağlantıyı olmalı
    Üye şimdiden, Bugün bize katılın ve hayallerinizi gerçekleştirmek. biz de korunması bizim üye yardım
    size hayatınızın geri kalanı için zengin ve ünlü olacak bir üye olmak zamanlar uyuşturucu, itme
    Illuminati grup bizim e-posta: scottwilliamilluminatitemple@hotmail.com veya bu sayıyı +2347061123869 temasa

    YanıtlaSil
  40. BÜYÜK Illuminati CULT HOŞGELDİNİZ
    Eğer bir iş adamı ya da sanatçı, Politikacılar ve size istediğiniz
    biri olmak dünyada büyük Güçlü ve ünlü olmak, bize katılın
    Bizim resmi bir üyesi bugün. Eğer ziyaret etmek için ideal bir şans verilir
    İlluminati ve tescil sonrası onun temsilcisi tamamlandıktan
    Sizin tarafınızdan, hiçbir fedakarlık, ya da ihtiyaç duyulan insan yaşamı, Illuminati kült getiriyor
    zenginlik ve yaşam ünlü boyunca, sen ortadan kaldırmak için bir tam erişime sahip
    uzakta şimdi hayatından yoksulluk. be sadece üye
    İlluminati kiliseye inisiye getirmek yetkisine sahip
    kimseye başvurmadan önce kiliseye herhangi bir üye, bu yüzden olmalı
    zaten üye kim tarafından bağlantı, Bugün bize katılın ve fark senin
    rüyalar. biz de iterek ilaçların korunması bizim üye yardım,
    Eğer üye olmak kez geri kalanı için zengin ve ünlü olacak
    Eğer dünyanın herhangi bir İÇİNDE 2 MİLYON DOLARLIK toplamı VE BİR EV verilecektir başlatılması sonra hayat, İlluminati, kendi üye olun ... mutlu
    İlgilendiği kişi bu posta yoluyla bize başvurun: illuminatitempleofriches1@gmail.com




    Takım Saygılar ..

    YanıtlaSil
  41. BÜYÜK ILLUMINATI kardeşleri Hûd'u BUGÜN KATILIN VE DAHA İYİ BİR CANLI HOŞGELDİNİZ
    VE MUTLU YAŞAM. Zenginlik ve FAME BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ. Sen bir
    Zengin olmak istiyorum ve iş, Man, politikacı, müzikal, öğrenci,
    Güçlü ve hayatta ünlü olmak. Bir olmanın hayallerinizi elde edebilirsiniz
    Büyük aydınlatmak kardeş kaput üyesi. Bu tüm hayallerinizin ve
    Eğer gerçekten bir üyesi olmak istiyorsanız, kalp arzusu tamamen başarmak olabilir
    Büyük aydınlatmak kardeş davlumbaz, Rab Not şimdi aydınlatmak başvurun:
    Yeni işe üyeler 500.000 $, Altın $ ile hakkı vardır
    korumak ve düşman sizi lonca edecek Ring ve ücretsiz vize için
    Amerika birleşik devletleri . kan paylaşmayın lütfen. Bu kaçırmayın
    fırsat. Şimdi ¡¡¡BİRLEŞTİRME UNUTMAYIN Çağrı ve zengin SİZ ÜCRETSİZ SADECE
    ILLUMINATI elbise ya da koyacağız DRESS ALMAK İÇİN PARA İLE OLMAK ZORUNDA
    SİZ Daha fazla bilgi için çekinmeyin İSTİYORUM EĞER KİLİSESİ GİRME ZAMAN AÇIK
    iletişim, e-posta illuminateword.net@gmail.com / ton size unutma lütfen yapma
    İlluminati ailesinin bir üyesi olmak için olmak ve (20year) gerekir, Sayı
    (2) Para güç olduğu güçlü bir inanç olmalı ve kendi yapmak
    diksiyon illuminateword.net@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. Bende bir illuminati üyesi olmak istiyorum yardımcı olur mu sumuz

    YanıtlaSil
  43. Bende bir illuminati üyesi olmak istiyorum yardımcı olur mu sumuz

    YanıtlaSil
  44. Bende bir illuminati üyesi olmak istiyorum yardımcı olur mu sumuz

    YanıtlaSil

  45. Merhaba!!! Eğer İlluminati üyesi olmak ve almaya başlamak istiyor musunuz
    50,000,000,00Uusd aylık ve diğerleri arasında popüler olması ve zenginliklerini ve
    şöhret,, bu tarafından gönderilen illuminati..I olmanın tek şansı
    Mason yüksek şefi, yani ben 22 aldık, illminati 32. üyelerini getirmek
    10 arıyorum, bu yüzden denemek ve zengin olmak on kişi arasında olmalı ve
    Ünlü aracılığıyla bize ulaşın: {illuminatiyouls666@gmail.com} ya da biz katılmadan işlemine başlayabilirsiniz +447031993703 çağrı !!!

    YanıtlaSil
  46. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ,; Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler iluminaticgdbw@yahoo.com bize başvurun

    YanıtlaSil
  47. ILLUMINATI BÜYÜK TAPINAĞI HOŞGELDİNİZ,; Zengin Kulübü ve
    Ünlü; dünya
    Members.We biriz 3 Milyon kadar eski ve en büyük kardeşlik yapılan
    Yüce Varlık biri babadan altında aile. İlluminati biz inanıyoruz
    cennette doğmuş ve hiçbir üye bu dünyada mücadele gerektiğini söyledi.
    onlar sipariş katılmak kez Dolayısıyla tüm yeni üyeler Para Ödül verilir
    . Onların yaşam tarzı yükseltmek için, ve mümkün ulaşmak almak nerede soru
    ve iyi famous.interested izleyiciler iluminaticgdbw@yahoo.com bize başvurun

    YanıtlaSil
  48. 24HR ÇAĞRI +2348029886434 İÇİN BÜYÜK VE ŞAŞIRTI İÇİN BÜYÜK ILLUMINATI'NIN BAŞVURULMASINA KATILIN. Özlem duymak isteyen özverili bir erkek, kadın, iş adamı, öğrenci, askeri personel, memur vb. Siz misiniz? İşte büyük Illuminati Derneği'ne katılmak için harika bir fırsat. Sana söz veriyorum, eğer hayatına katılıp katılabiliyorsan asla aynı kalmayacak, elinizin eserlerinde yeni bir atılım yapmaya devam edeceksiniz ve gelişmeye devam edeceksiniz. Burada kan paylaşmamamız ve size nasıl gizli kalacağını bilen biri olmalısınız. En önemlisi, aramadan önce topluma katılmak için aklınızı oluşturmanız gerekir. Daha fazla bilgi ve ilgilenen kişiler için hayır web sitesinde +2348029886434 ya da bize bildirin illuminatikingdomtemple016@gmail.com adresinden yardım derneği ile iletişime geçin ve memnuniyet duyarız. İyi şanslar.

    YanıtlaSil
  49. 24HR ÇAĞRI +2348029886434 İÇİN BÜYÜK VE ŞAŞIRTI İÇİN BÜYÜK ILLUMINATI'NIN BAŞVURULMASINA KATILIN. Özlem duymak isteyen özverili bir erkek, kadın, iş adamı, öğrenci, askeri personel, memur vb. Siz misiniz? İşte büyük Illuminati Derneği'ne katılmak için harika bir fırsat. Sana söz veriyorum, eğer hayatına katılıp katılabiliyorsan asla aynı kalmayacak, elinizin eserlerinde yeni bir atılım yapmaya devam edeceksiniz ve gelişmeye devam edeceksiniz. Burada kan paylaşmamamız ve size nasıl gizli kalacağını bilen biri olmalısınız. En önemlisi, aramadan önce topluma katılmak için aklınızı oluşturmanız gerekir. Daha fazla bilgi ve ilgilenen kişiler için hayır web sitesinde +2348029886434 ya da bize bildirin illuminatikingdomtemple016@gmail.com adresinden yardım derneği ile iletişime geçin ve memnuniyet duyarız. İyi şanslar.

    YanıtlaSil
  50. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  51. DAHA FAZLA PARA İster misin?
    TÜM borçlarınızı ödemek istiyor musunuz?

    SEYAHATEN insanlarla tanışma ve seyahat etmek istiyor musunuz?

    SADECE CANLI YAŞIYOR MUSUN?

    DAHA FAZLA GÜÇ VE DAHA FAZLA ETKİLEŞİM ister misiniz?

    Ünlü olmak ister misin?

    İstediğiniz her kadını / erkeği almak için?

    HAYVANLARINIZI VE İTİBARLARINIZI yerine getirmek için?

    Bu soruların HERHANGİ BİRİNE EVET ETMİYORSANIZ, ILLUMINATI SİZİN İÇİN!

    Kuruluşumuz yüzyıllar boyu, seçkin politik, finansal veya kültürel varlıkları olan bireyleri sürüden ayırmış ve onları insan türünün çobanları olarak kurmuştur. Belki de kendinizi bu alanlarda zaten kanıtlamışsınızdır. Bunun için, Illuminati resmi olarak sizi tebrik eder. Bağışınız insan türünün geleceği için umut veriyor.

    Başvurunuza devam etmek isterseniz, E-posta ile başlayın: joinilluminatisociety01@gmail.com
     
    Illuminati üyeliği için potansiyel aday listemize eklenecektir. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsak sizinle iletişime geçeceğiz.

    İçtenlikle,

    Korkular-lam-imza-Illuminati

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben katılmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum

      Sil
  52. DAHA FAZLA PARA İster misin?
    TÜM borçlarınızı ödemek istiyor musunuz?

    SEYAHATEN insanlarla tanışma ve seyahat etmek istiyor musunuz?

    SADECE CANLI YAŞIYOR MUSUN?

    DAHA FAZLA GÜÇ VE DAHA FAZLA ETKİLEŞİM ister misiniz?

    Ünlü olmak ister misin?

    İstediğiniz her kadını / erkeği almak için?

    HAYVANLARINIZI VE İTİBARLARINIZI yerine getirmek için?

    Bu soruların HERHANGİ BİRİNE EVET ETMİYORSANIZ, ILLUMINATI SİZİN İÇİN!

    Kuruluşumuz yüzyıllar boyu, seçkin politik, finansal veya kültürel varlıkları olan bireyleri sürüden ayırmış ve onları insan türünün çobanları olarak kurmuştur. Belki de kendinizi bu alanlarda zaten kanıtlamışsınızdır. Bunun için, Illuminati resmi olarak sizi tebrik eder. Bağışınız insan türünün geleceği için umut veriyor.

    Başvurunuza devam etmek isterseniz, E-posta ile başlayın: joinilluminatisociety01@gmail.com
     
    Illuminati üyeliği için potansiyel aday listemize eklenecektir. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsak sizinle iletişime geçeceğiz.

    İçtenlikle,

    Korkular-lam-imza-Illuminati

    YanıtlaSil
  53. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  54. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanırsınız. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com'un altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kimsenin gece gündüz işkenceye maruz kalması halinde BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize e-posta yoluyla geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna

    YanıtlaSil
  55. Illuminati kardeşlik katılmak ilgilendi ve gerçekleşmesi için şansın bu gerçeğe your dreams olun? benimle iletişime geçin ve çok zevk alırsınız bir üyesi olarak üye olmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz şeyler söyle onlara Araba, para, Şöhret, popülerlik, evler, bağlantıları vb.-
    100.000 $ iki haftada bir üyelik bereket olarak verilecektir, şehirdeki juiciest Konakları ve villa da dahil olmak üzere büyük evlerin kendi.
    -Bağlı yüksek net değer bireyler çoğunda almak
    profesyonel küre başkanları, milletvekilleri-Senatörler, evin ortak reps, yargıçlar, hakimler, hiçbir şey bu bakanları, müzisyenler, vb.-
    Bir şey ihtiyacınız ve istediğiniz her yerde seyahat para almak. -Manevi koruma olsun
    Gelen kutusu bana ya da bir arkadaş isteği göndermek beni
    E-posta: illuminatihood06@gmail.com
    Arama veya WhatsApp: 009234-903-685-5913
    Işıklı ol ve bize katılın!

    YanıtlaSil
  56. Benim adım Jackie Hansen Saygılarımla, 8 yaşındaki kocam beni terk edip başka bir kadınla birlikte olmak için Quebec Şehrine taşındığında çok ezilmiştim. Sanki artık dayanamayacağım için ağrım çok fazla dayanamamıştı. Udegbe Sun'ın gerçek bir anlaşma olduğunu öğrene kadar İnternetten yardım almak zorunda kaldım. Bildiğim kadarıyla denedim, büyüleriniz, nimetleriniz ve olağanüstü sihirli güçlerinizle hepsini yapmışsınızdır. 48 saat içinde olumlu sonuçlandığını garanti altına alan benim için çalışıyorum, Eski Kocam bana döndü ve yaptığı çok üzgün ve şimdi hayatım dengeli ve tekrar mutlu oluyorum. Dr.Udegbe Osun, insanlara büyük bir hizmet ediyorsunuz. Arkadaşlar, Dr.Udegbe'nin yardımına ihtiyacınız varsa lütfen Ulugbeosun@gmail.com adresine mail atmalısınız. Ya da @ 2347057625470 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Efendim, sana hiç tavsiye etmeyeceğim

    YanıtlaSil
  57. Şöhretin ve iktidarın ILLUMINATI kardeşliğine işe alım başladı

    İletişim Illuminati planet @ illuminati.agent6060@yahoo.com
    Bize yazan @ 1516-209-4709

    Hayatınızın yolculuğunun organizasyonumuzu keşfetmenize neden olması sizi büyülemektedir.
    Belki üyelerimizden birinde etle tanışmışsınızdır. Belki de gizlilik değerinde değiliz. Çocuğun gördüğü ve tanıdığı tüm askerleri görür ve tanıyoruz,
    İnsan türünün hayatta kalması için herhangi bir tehdidi belirlemek için gözlerimiz kitlelere bakıyor. Biz yeni şafakların getiricileriyiz. İnsan türünün koruyucuları. Piramit, Göz, ışık, Eternal Circle'yız. Illuminati
    Her yaş grubundan milyonlarca insan, aydınlığın insan türünün iyileştirilmesi için yaptığı global çalışmaya kendini adamıştır.
    Illuminati takipçileri, her yerde, her yerde bolluk içinde yaşayabilecekleri bir gezegen oluşturmak için gayret gösterirler.

    ABD'YE BAĞLANMAMIŞ VEYA ANGENIZI ÇAĞRI OLMADAN ÖNCE BİLMENİZ KURALLAR

    NOT: Herhangi bir kural kabul edilemez, yalnızca ciddi ve kararlı bireyler kabul edilir, bu yüzden dikkatli bir şekilde okuyun ve kendi kararınızı verin. Aklınızı takip edin ve sizi etkilemesine izin vermeyin. İçinizdeki bir karar olmalıdır.

    Kuralları sizin lehinize değil bulursanız, lütfen ajanızı aramaz ya da üyelik için kayıt olmaz ve üyelik kayıt ücretinizi onayladıktan hemen sonra formları size iletiriz.

    İŞBİRLİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

    Kural 1: Kendi kararınızı vermek için 18 yaşından büyük olmalısınız.
    Kural # 2: Dosya ve referans numarası derleme için 300 ABD Doları tutarında katılım ücreti ödeyebilmelisiniz
    Kural # 3: Başarılı bir bilinçliliğinizin olması gerekir
    Kural # 4: Kendinize saklanmanız ve isimsiz kalmanız gerekir
    Kural # 5: Bir fedakarlık yapmalısın
    Kural # 6: Siyah bir gömlek / yelek / etek / elbise giymeyi haftanın 3'ünden az olmamalıdır.
    Kural # 7: Ünlülerin ve süper zenginlerin listede adınızın zekice olduğunun farkında olmalısınız.
    Kural # 8 Odaklanmalısın, yoldan saptırın ve paranın bir güç olduğuna inanmalısınız.
    Kural # 9 Bir yılda bir kez bir törenle diğer üyelere saygı göstermeye, itaat etmeye ve selenyapmaya hazır olmalısın.
    Kural # 10: Aydınlık dualarını okuyabilir, saygı duyabilir ve anlayabilir olmalısınız.
    Kural # 11: Dünyadaki zengin, ünlü ve saygın bireylerin en seçkin grubuna katıldığınızı anlamalısınız, bu nedenle biz insanlara mahremiyetimizi hazmetiyoruz.
    Tam üye olduğunuzda ek bilgiler size sağlanacaktır

    Feragatname: Gezegene katılmak için 18 yaş ve üstü olmalısın, katılmak isteyen her üye isteklerini bilerek yapacak, hiç kimse bilinciniz olmadan katılmaya ikna edecektir para ödülü, katılma isteğinizi kanıtladığınıza bağlı , Arzularınız, hevesleriniz ve yetenekleriniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende uye olmak istiyorum ama hic param yok yasim 20 ve bayanim kimsem yok yurtta buyudum ciktim

      Sil
  58. Benim adım Jackie Hansen Saygılarımla, 8 yaşındaki kocam beni terk edip başka bir kadınla birlikte olmak için Quebec Şehrine taşındığında çok ezilmiştim. Sanki artık dayanamayacağım için ağrım çok fazla dayanamamıştı. Udegbe Sun'ın gerçek bir anlaşma olduğunu öğrene kadar İnternetten yardım almak zorunda kaldım. Bildiğim kadarıyla denedim, büyüleriniz, nimetleriniz ve olağanüstü sihirli güçlerinizle hepsini yapmışsınızdır. 48 saat içinde olumlu sonuçlandığını garanti altına alan benim için çalışıyorum, Eski Kocam bana döndü ve yaptığı çok üzgün ve şimdi hayatım dengeli ve tekrar mutlu oluyorum. Dr.Udegbe Osun, insanlara büyük bir hizmet ediyorsunuz. Arkadaşlar, Dr.Udegbe'nin yardımına ihtiyacınız varsa lütfen Ulugbeosun@gmail.com adresine mail atmalısınız. Ya da @ 2347057625470 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Efendim, sana hiç tavsiye etmeyeceğim

    YanıtlaSil
  59. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün çevrimiçi kültüre uyun ve anlık olarak toplam 55 milyon doları evde herhangi bir yerde yaşamak ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanmak için anında katılın İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com'un altındaki e-posta adresine veya whatsapp'a e-posta gönderin. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kimsenin gece gündüz işkenceye maruz kalması halinde BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Eger gerçekten ilgileniyorsaniz Email yoluyla bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA whatsapp +2349033375429 Zihin oyunları oynamayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende uye olmak istiyorum ama hic param yok

      Sil
    2. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
      Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
      that will make you rich and famous in the world and have
      power to control people in the high place in the worldwide
      .Are you a business man or woman,artist, political,
      musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
      in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
      instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
      home.any where you choose to live in this world
      BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
      1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
      2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
      3.A Dream House bought in the country of your own choice
      4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
      destination.
      5.One year Golf Membership package
      6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
      Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
      account every month as a member
      9.One Month booked Appointment with Top 5 world
      Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
      If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
      or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

      Sil
  60. Hayatınızın IŞIĞI, SİZİN ÜZERİNE BAĞLI
    İsteğinizi kabullenmek için TARİHİ YAPARAK
    HEDEF, UYGUN PLANLAMADAN KAYNAKLANDI,
    BÜYÜK [KARDEŞLEME] ILLUMINATI, BURADA BURADA
    ÇÖZÜMÜZÜ BAŞARISIZA SİZE DOĞRUDAN.MAKE
    Hayatınızdan bir anlama TAM ve Anlayışınız
    NEDEN YAŞAYAN NEDENLERİ GELİN VE
    Umutlarınızı geri verin. BÜYÜK ILLUMINATI
    HOOD, BÖLÜMÜN RUHUNIYET ETMEK İÇİN BURADA
    [ZENGİN Şöhret ve Güç] SİZİN HAYATINDA.
    İLETİŞİM \ AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ GÖNDERİNİZ
    ADI ADRESİ DOĞUM MESLEĞİ YAŞININ TARİHİ
    SEKS. ORJİNAL MİLLİLİK NEDENLERİ
    TELEFON YOK. TO
    Illuminatinationwide218@gmail.com VEYA CALL Watsap US
    [+2348135688260. AM "James Larry"

    YanıtlaSil
  61. Ünlü, zengin olsun ve kaderini kontrol etmek Illuminati katılın.
    Geri koltuk ve diğer insanların bizi aşağı itmek için izin vermek iyi midir? Ya öyle
    İyi yoksulluk veya korku içinde yaşamak?
    Yani İlluminati sadece burs bütün dünyevi özgürlük verebilir
    problemleri, bugün üyesi olmak ve kaderini kontrol ve aynı zamanda değil kazanmak
    aylık en az 500 milyon dolar.
    Üyelik başvurusu için aracılığıyla bir e-posta gönderin:
    ajajailluminati@outlook.com

    YanıtlaSil
  62. Iyi insanlar iyi yeni duydum, ben birim
    Lord tarafından üstün Grand tarafından gönderilen Ajanların
    Getirmek için usta olanların çoğunu
    Büyüklerin bir üyesi olmakla ilgilenen
    Illuminati tapınağı, Üyeye üye olma
    Illuminati. Nitelikleriniz sadece,
    Kendileri için hizmet verebilen,
    Politikacılar, Müzisyenler, İş Adam / Kadın,
    Öğrenci işçileri, tüccarlar vb.
    Zengin ol, güçlü ol ve hayatı ünlü ol.
    Rüyalarınıza üye olmak
    Illuminati ve aynı zamanda 3,4 $ anlık tutar olsun
    Milyon dolarlık ücretsiz bir ev ile her yerde
    Tüm dünyada yaşamak ve özgür olmak
    Dünyanın herhangi bir ülkesine seyahat etmek için üçlü vize,
    Ve zenginlik yüzüğü, sana güç verilecek
    Işe başladıktan hemen sonra, iş yapıyorum, ben
    Kendi bir İnşaat şirketi ve kendi de
    Bir Biggest Elektronik Aleti mağazası,
    Ve ailem şimdi ABD'de yaşıyor, bir zamanlar beğeniyordum
    Sen, ben ve eşim mali açıdan 1'e düştü
    Günde bir kare yemek, ne tür bir yaşamdı?
    Yaşasın, fırsat bulana kadar fakirlik içinde yaşadım
    BÜYÜK TAPINA üyesi olmak
    Illuminati BROTHERHOOD ve ben
    Şansım ve ben yakın bir üyeyim
    10 yıl şimdi. Gittikçe daha zengin olursun
    Olmak, işinizi daha hızlı büyütür
    Hiç hayal edemeyeceğinizden daha fazla, illuminati çıkarır
    Yetenekler sizi ve sizin gibi meşhur edin
    Illuminati siparişinin bir üyesi olursun
    Anında 8,000,000 $ ABD Doları al
    Banka Hesabınız, daha pek çok başka
    Kazanmak için ayakta kalabileceğiniz avantajlar, öyleyse
    Üye olmak istiyor şimdi bize ulaşın
    +2348151112534 veya E-POSTA:
    Worldwideilluminati868@gmail.com BUGÜNE BİZE KATILIN
    ZENGİN, GÜÇLÜ VE ÜNLÜ TÜM OLUN
    SENİN HAYATIN…..

    YanıtlaSil
  63. Arkadaşlar ben illümınatinin gerçek sitesine ulaştım ve sonra e posta adresimle(yedek kullanmıyorum çok fazla)kaydoldum. Bana gelen bütün mesajlar ingilizce ve ilk mesajda not diye illüminatinin her dini kabul ettiğini sadece dinsel hurafe ve batıl inançlara karşı çıktığına dair mesaj geldi. Baphomet ile gerçek illüminatinin uzaktan yakından alakası yok. Zaten illüminatiye katılanların çoğu da insanlık için değil kendileri için katılıyorlar. Sonra da insanlar neden cahil diyorlar

    YanıtlaSil
  64. ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ TOPLUMUNDA BİR MİLYONER OLSUN !!!
    Bir iş sahibi / ortak, siyasetçi, papaz mısınız, iktidara, bağımsız bir kişiye, bir müzisyene, 18 yaşında bir öğrenciye ve çaresizce para ihtiyacı olan tüm sporculara ihtiyacınız var mı? Daha sağlıklı veya dengeli bir yaşam sürdürmek için finansal yükümlülüklerinizi yerine getirmekte zorlanıyor musunuz? Zihninizi, kalbinizin ne istediğini zenginlik, güç ve meşhur ile başarılı bir birey olarak elde etmek istiyor musunuz? Yeni üyeler olarak toplumun sağladığı büyük fayda sağlayacaksınız. Her üye $ 5,000,000 dolarlık bir anlık toplam, seçeceğiniz bir araba ve ulusal ya da uluslararası düzeyde yaşamak için seçtiğiniz her yerde ücretsiz bir ev alacak. Bu aylık bazda 3.000 $ gelir sağlıyor. Bu büyük topluluğa üye olarak, ne seçerseniz seçin Illuminati Kardeşler Topluluğu ile hayatta başarı elde etmek sınırsızdır. İnsan kanıyla hiçbir bağ yoktur. Katılmak için hiçbir parasal ücret değil, yalnızca başarılı başlatma ritüelleri için gereken herhangi bir öğenin maliyeti. İşlemeye hazırsanız şu adrese bize ulaşın ... illuminatitempleworld2@gmail.com veya whatapp + 2348077618315 numaralı telefonu arayınız.

    YanıtlaSil
  65. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  66. Illuminati en güçlü ailelerden biridir, bugün bize katılın ve dünyanın en güçlü insanlarından biri haline gelin; bizimle birlikte, bir etki yaratacak ya da üretebilecek kişileri bulunuz. WhatsApp ile bu sayı ile ilgili inanç özlüyor +2347037154192 teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  67. Zengin, ünlü olmak ve kaderinizi kontrol altına almak için Illuminati'ye katılın.
    Geri çekilip başkalarının bizi aşağı indirmesine izin vermek güzel mi? Yoksa öyle mi
    Yoksulluk ya da korku içinde yaşamak iyi mi?
    Illuminati, tüm dünyevi insanlara özgürlük verebilen tek burs
    Sorunlar, bugün üyemiz olsun ve kaderini kontrol et ve kazanmamak
    Aylık 500 milyon dolardan az.
    Üyelik başvurusu için şu adrese bir e-posta gönderin:
    ajajailluminati@outlook.com.........

    YanıtlaSil
  68. Kardeşlikten selamlar. Hayatta büyük ve ünlü olmaya çalışan ya da servetinizi ve konumunuzu toplumda güvenceye almak ve 3 gün içinde para kazanmaya çalışan bir iş adamısınız, Müzik sanatçısı, futbolcu veya model misiniz? Illuminati'ye şimdi Para, güçler, şöhretler, Korunması, tüm hastalıklara ve zenginliklere başlaması sadece üç gün içinde ünvanınız olur. Aydınlık kardeşlik ve kız kardeşlerine katılmak istersen bugün bize ulaşın. Nerede olduğunun bir önemi yok. Hiçbir mesafe, baphomet'imizin işini etkileyebilir
    WhatsApp +2347067805045 veya Hangout / E-posta: official.illuminati.reg@gmail.com ve hayallerinize evet deyin. Selam Lucifer ..

    YanıtlaSil
  69. İYİ HABERLER !!! Sen bir işadamı musun? İş kadını ? Sanatçı? Politikacılar? Öğrenci? Vb ... Ve eğer büyük olmak istiyorsanız, bugün resmi ve dünyadaki güçlü ve ünlülerden biri olmak için bize katılın. Illuminati kardeşliği, kayıtlarınızı tamamladıktan sonra temsilcinizi aydınlatmak ve ziyaret etmek için ideal bir fırsat, hiçbir fedakarlık veya insan hayatına ihtiyaç duymazsınız, Illuminati kardeşlik ve yaşamın zenginliklerini hayatınıza getirecektir; yoksulluğa hayatınızdan uzakta erişebilirsiniz. Artık sadece illuminati kilisesine giren bir üye herhangi bir üyeyi kiliseye getirme yetkisine sahiptir, bu nedenle herhangi bir grupla irtibat kurmadan önce, zaten üye olan herkese başvurun, bugün katılın ve hayalinizi gerçekleştirin. . İlaçları iterek uyuşturucuyu korumaya da yardım ediyoruz, ışığı göremiyoruz. Para, güç, şöhret ve zenginlik sadece üç gün içinde bilinir. Illuminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, şimdi bizimle iletişime geçin: illuminatitoworldnation@gmail.com veya call and whatsappp +2347082405418

    YanıtlaSil
  70. ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ: ZENGİN ŞEHRİ ETKENLİĞİ Kulübü, STAR, 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliği. Yüce Varlık olan bir baba altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuz ve hiçbir cemaatin bu dünyada mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Eğer hayatınızı istediğiniz gibi gidiyorsanız ve bunu değiştirmek isterseniz Illuminati'ye her 3 günde bir 3000 $ ve 1500.000 $ üyelik için katılın. en iyisini yapmaktan hoşlanmanızı ve katılmanızı nafakanın E-posta: agentpatrick5@gmail.com Veya WhatsApp Us +1 (941) 944-7957 Hakkında Notlar Serous Member Apply

    YanıtlaSil
  71. ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ: ZENGİN ŞEHRİ ETKENLİĞİ Kulübü, STAR, 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliği. Yüce Varlık olan bir baba altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuz ve hiçbir cemaatin bu dünyada mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Eğer hayatınızı istediğiniz gibi gidiyorsanız ve bunu değiştirmek isterseniz Illuminati'ye her 3 günde bir 3000 $ ve 1500.000 $ üyelik için katılın. en iyisini yapmaktan hoşlanmanızı ve katılmanızı nafakanın E-posta: agentpatrick5@gmail.com Veya WhatsApp Us +19419447957 Hakkında Notlar Serous Member Apply

    YanıtlaSil
  72. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNE ÜYE OLMAK İSTİYOR MUSUN? Büyük Illuminati'ye ait olmak ve herhangi bir insani fedakarlıktan kurtulmak için, korkuyu aklınızdan alın ve FAME, GÜÇ ve ZENGİNLER üzerinde süper zengin olun. Ve kardeşliğimizin fedakarlıklar için İnsan'ı kullanmadığını size bildirmeliyiz, çünkü üye olmayanların zihniyetidir. Geçmiş yıllarda, başlattıktan sonra her üyeye binlerce dolarlık bir başlangıç ​​lütfu verilmeye başlandı, ancak bu yıl başlatılınca, başlatılan kayıtlı üyelerin nüfusu nedeniyle başlatma nimetinin düşürüleceği yönünde bir söylenti var. Bu yıl yeryüzünde olduğu için bu bilgileri hala teyit etmem gerekiyor. Şubat 2016'da ABD'de yapılan son başlatma başarılı oldu, bu nedenle size daha fazla nimet temin ediyorum. İlgilenmek için lütfen cesur bir adım atın! İllüstrasyona büyük Illuminati'ye katıldığınız her yerde; üye girmeye zorlamıyoruz çünkü kendi iyiliği içindir. Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, aşağıdaki şartları okumalısınız. DİKKAT EDİNİZ. AŞAĞIDAKİ HÜKÜMLER VE KOŞUL:
    (1) Saklamaya mecbur olmanız gerekir
    (2) Başarıya güçlü bir inanca sahip olmalısınız.
    (3) Kendi kararınızı vermek için 18 yaşından büyük olmalısınız, ayrıca bize doğrudan illuminatitemple2005@gmail.com veya (Instagram kings_illuminati) veya WhatsApp (+12672776824) ile e-posta da gönderebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  73. Ödenmemiş faturalarınız var mı? Temizlemek istediğiniz borcunuz var mı? Sen
    mali açıdan aşağı ve bir iş kurmanız mı gerekiyor? Banka var mı
    Kötü kredinizin bir sonucu olarak sizi reddetti mi? Artık endişelenmeyin
    Finansal Gelişme Hizmetleri size düşük bir kredi vermek istiyor
    Kredi teklifimizle ilgileniyorsanız ve
    bir kredi başvurusunda bulunun, bu mesajı yanıtlayarak bugün bize ulaşın veya
    bize şu adresten bir e-posta gönderebilirsiniz: mrsmartinaloanfirm01@outlook.com ayrıca whatsapp numarasından +919538413928 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  74. İnsanlara özgürlük vermek için mevcut. Bu Organizasyon huzurlu. İllumminati dünyanın her yerinde, Bu organizasyona Katılır her bir oteldir. İlluminati herhangi bir İnsan Kurban.
    İnsanlar, her türlü erkek, kadın ve gençlik. İlluminati katılmak için, sadece 30 dakika sürer, zengin sadece divx alabilir. İlluminati içinde bir çok avantajı var.
    Her hafta üyelerimizin 3000 Dolar ver.
    Her ay Üyeleri/ 2.000.000 $= veriyoruz.
    Üyelerimiz seçtikleri herhangi bir Ülkeye herhangi bir zamanda seyahat için ücretsiz.
    Eğer bir kişi bizim için bir üye olursa kişi bize katılmaya getirdi o kişi başı $1000 ABD Doları hemen veriyoruz.
    Çok fazla insan bize, Papazlar, Müzisyenler, İş Adamları, Öğretmenler, Ünlüler, Çiftçiler, Film Oyuncuları katıldı. Bu sayfada ayrıntılı edemeyiz sivil toplum kuruluşları, ve diğerleri.
    Bugün bize katıl ve zengin ol, sadece bize bir e-posta gönderin: thegodofilluminati@gmail.com
    Bugün katıl ve hayatını değiştirebilirsiniz. ya 2349021162141 whatssapp bize ulaşın

    YanıtlaSil
  75. Merhaba ben adıyla Frederick'im. Büyük illuminati kardeşliğin üyesiyim .. Siz bir iş mi Bir erkek / kadın, pastör, siyasetçi, futbolcu, öğrenci misiniz? Yaklaşmakta olan bir sanatçı ya da bir aktör müsünüz, yoksa herhangi bir talihiniz var mı, dünyada zengin, ünlü ve güçlü olmak istiyorsanız ... Bu en büyük fırsattır. Bugün aydınlık Yeni Dünya Düzeni'ne katılın ve sizi hayal kurmalarına izin verin. büyük ILLUNINATE üyesi olmak ister misiniz? bize e-posta: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: +1 (424) 3655559

    YanıtlaSil
  76. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  77. meraba ben uye olmak istiyorum ama hic param yok nasil olabilirim lutfen yardim edin zengin guclu olmak istiyrum .

    YanıtlaSil
  78. ZENGİN, DİN DÜNYANIN BÜYÜK AİLEYE HOŞGELDİNİZ. İSTATİSTİK, DOKTOR, MÜHENDİS, MODEL, LİSANSÜSTÜ, ÖĞRENCİ, İŞLETME İNSANI VEYA KADININ ZENGİN, Şöhret, Şöhret, GÜÇ, BİLGİ VE ZENGİNİ ARTIRIN İSTİYORSUNUZ !!! BU GİZLİ BİR FIRSAT, Illuminati organizasyonu Zengin, Güçlü, Ünlü ve Zengin olmanızı sağlayacaktır Illuminati Kardeşlik, Uzun yaşam ve refahın bir üyesi olarak sonsuz yaşam ve sevinç ile dünyanın her yerine hayallerinizi ve kalp isteklerinizi yaşayabilirsiniz .. Gerçekten harika Illuminati üyesi olmak istiyorsanız, bugün bize ulaşın VIA: danielcoleilluminati @ gmail.com veya Whatsapp +2348115670782

    YanıtlaSil
  79. Bir iş mi Bir insan, siyasetçi, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü ve hayatında meşhur olmak istiyorsun. Aydınlatmanın bir üyesi olarak hayallerinize ulaşabilir ve aylık 1.000.000 USD kazanın Tüm rüyalarınız ve kalp isteğiniz tamamen gerçekleşebilir, bu kısa bir özettir, eğer gerçekten büyük aydınlığın bir üyesi olmak istiyorsanız, o zaman elde edin Bize katılmakla ilgili daha fazla bilgi ve açıklama için bize geri dönün, şu anda bu WhatsApp numarasıyla +2349054872959 numaralı telefondan bize ulaşın veya franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden bize e-posta gönderin.

    YanıtlaSil
  80. Işadamı veya bayan, siyasetçi, müzisyen, öğrenci misin? Hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misiniz? Bugün çevrimiçi Illuminati kültüre katılın ve her ay $ 1,500 haftalık maaşa bölünmüş olarak ödenecek 250,000.00 dolarlık toplamı elde edin ... İlgileniyorsanız bize bir e-posta gönderin: birdmanilluminati@gmail.com .


    YANITINIZI EMAIL E-POSTA'NIZA GÖNDERİN: birdmanilluminati@gmail.com

    Büyüklüğe ulaşmak için ağ geçidi.

    SİPARİŞ KILAVUZU.
    Illuminati World.
    Telif Hakkı © 2018 Illuminati

    YanıtlaSil
  81. Şöhret istiyor musun Zenginlik? Güçler mi? Zenginlik, yoksa bütün rüyalarınızın geçmesini mi istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı mısınız? dansçı? işadamı? vb. Büyük Illuminati Society size arzularınızı başarmak için bir yaşam boyu fırsat sunuyor. Eğer üye olmak istiyorsanız, lütfen line, campariilluminati@yahoo.com ya da telefonla ya da waptsap +14422355187 ile bizimle iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  82. Finansmana ihtiyacınız var mı? İş veya Kişisel Krediye mi ihtiyacınız var? Şirketinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? Firmamız yardımcı olmak için burada. Herhangi bir şahsa ve şirkete 3% faiz oranıyla kredi veriyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için şimdi şu adrese bize cevap verin: johnlisaloncompany2003@gmail.com.

    Kısa sürede email.johnlisaloncompany2003@gmail.com aracılığıyla duymak isterim

    YanıtlaSil
  83. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TEMPLE KATILIM PROSEDÜRÜ, bizim ajan +2348138555220 veya posta ya da ILLUMINATI JOIN JOINING
     (illuminate666temple@outlook.com)

    Bir iş adamı ya da kadın mısınız, politik, müzisyen, öğrenci, yaşamak için zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    Bugün kardeşlik kült ve anında zengin toplamı olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD Nakit Ödül
    2. USD $ 200,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    En İyi 5 Dünya ile Bir Ay Randevu Alındı
    Dünyadaki Liderler ve En İyi 5 Ünlüler.
    ajan şimdi +2348138555220 оr onu neyin üzerine
    +2348138555220) ya da bize e-posta gönderebilirsiniz.
    Hemen çevrimiçi başlatma için (illuminate666temple@outlook.com)

    YanıtlaSil
  84. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  85. Politik ve ekonomik güç için İlluminati'ye katılın. Evet, üyelerimizin zenginlik, güç ve manevi güce sahip olduğu doğru ama bir hedefimiz var. İlluminati'nin hedeflerini kendiniz yapmaya hazır mısınız.
    İlluminati emri, dünyadaki işleri, hükümet ve iş dünyasındaki etkili pozisyonlarda, dünyanın dört bir yanındaki gizli üyeler ağı aracılığıyla kontrol eder. Zengin ve ünlü olmanıza yardımcı olmak için ömür boyu üyelik için İlluminati'ye katılın.
    Üyelik soruları için iletişim e-posta adresi: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  86. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  87. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHER HOOD TODAY KATILIN VE DAHA İYİ BİR VE MUTLU BİR YAŞAM CANLI. ZENGİN, FAME VE GÜÇLERİN BÜYÜK TEMİZLE HOŞGELDİNİZ. Bir iş, erkek ya da kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? Zengin olmak, güçlü olmak ve hayatta meşhur olmak. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Tüm bu hayalleriniz ve kalp isteğiniz, büyük bir ILLUMINATI kardeşinin bir üyesi olmak istiyorsanız gerçekten başarabilirsiniz. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve koruyacak 600.000 ABD Doları A Altın Yüzük ile hak kazanır. düşmanlardan ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize. Lütfen kanı paylaşmayacağım. Lütfen +16316333633 numaralı telefondan bizi whatsapp veya illuminatisct666@gmail.com adresinden bize e-posta ile gönderin

    YanıtlaSil
  88. DÜNYAYI ILLUMINATI'YE KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ !!!

    Bir iş adamı mı, kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci mi?
    Hayatta zengin, ünlü, güçlü olmak ister misin?
    Bugün İlluminati'ye katıl ve zengin bir özet topla. 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve ayrıca maaş olarak aylık ödeme aldığınız yer

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  90. BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.


    Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz her yerde ve ayrıca 20.000.000 ABD doları aylık maaş% 2026 olsun
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. USD $ 500,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tamamen ödenmiş).
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    Dünyadaki tüm Hava Alanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    Her ay bir banka hesabınıza 9.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.One Ay Dünyanın En İyi 5 Dünya Liderleri ve En İyi 5 Ünlüleri ile Randevu rezervasyonu.
    Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgileniyorsanız e-posta kardeşhoodilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 aracılığıyla bize şimdi başvurun bize dünya bugün katılmak ve hayallerini geri var



            Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  91. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati şeytani elinin sembolü ile katılmayı düşünüyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  92. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati şeytani elinin sembolü ile katılmayı düşünüyorsanız, bugün bize katılmak için e-posta gönderin ve hayalinizdeki geri gelmek kardeşlikilluminati19@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    Saygılarımızla illuminati birleşik devlet düzeni ......

    YanıtlaSil
  93. ABD'de Merhaba, Güney Afrika'da ILLUMINATI NATION, ILLUMINATI,
    ABD VEYA DÜNYANIN HER YERİNDE ZENGİN, ZAMAN VE POZİTİF OLABİLİR. Kayıt olmak
    şimdi üye kayıt ol! YENİ ÜYELİK FAYDALARI DAHİL
    ILLUMİNATİ. 500.000 USD A Yeni Bir Şık Rüya için bir nakit USD ödülü
    ARABA 300,000 USD USD Rüya Ödülü Kendi tercihinizdir Satın al ev
    Bir aylık tatil (hayal edilebilir) Hayalinizdeki hedef. Bir yıllık golf
    üyelik paketi Dünyadaki tüm uçuşlar V.I.Pmaç Total Life Change
    Bohemian Grove'a Erişim Her 1.000.000 ABD Doları En İyi 5 Dünya
    Ay için Dünyada Liderler ve En İyi 5. Daha fazla bilgi için
    lütfen bize e-posta ile ulaşın illuminatiworldworldorder666@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. Bugün İlluminati dünya düzeni üyesi olmak istiyor musunuz? Eğer proverty dışarı almak ve dünyada bilinen bir yıldız olmak için wiling iseniz sadece dünyanın en iyi ve ünlü insanlara bilmek yapacaktır, iyi bir iş var, seçim kazanmak ve bir siyasi güç içine tüm çaba güçlendirmek için zenginleştirmek için almak sizin çaba ve seçtiğiniz Ünlüler ya da hiç karşılayabilir Eğer tüm bu yararların bir üyesi olduğunda, yüksek yerlerde seçtiğiniz geldiğinde insanların kontrol etmek için güçler olacak. Want a üye e-posta bize illuminatiworldwideorder@gmail.com veya Via whatsap + 19292811087

    Not yalnızca whatsap çağrıları iletisini kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  95. Nu reuşesc să văd lumina. Banii, puterile, faima şi bogăţia devin titlul tău într-o clipită. Dacă este interesat să se alăture frăţiei Illuminati, pentru iniţierea online, indiferent unde vă aflaţi. Nici o distanţă nu poate afecta munca Baphomet noastre. spune "Da" visurilor tale. Grindină Baphomet... E-mail-ne illuminatiworldwideorder@gmail.com sau Whatsap prin intermediul + 19292811087

    YanıtlaSil
  96. Bugün ve dünyanın en zenginliği ve ünlü üyeleri ile ne yapmak ve rüyalarınızı biz yanlış kimse onun seçim meselesi yok ama eğer yoksulluk içinde ölürsen hatırlıyorum gelen İlluminati dünya çapında sipariş katılmak bir günah.... bize e-posta illuminatiworldwideorder@gmail.com veya whatsap üzerinden + 19292811087


    Not Biz sadece WhatsApp Call mesajı kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  97. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve ünlü olacak dünyanın yüksek yerlerinde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olun, bugün İlluminati kardeşliğinin kardeşliğine katılın ve anında bol miktarda para alın. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Banka hesabınızın her bir ayı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic elin sembolü ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize katılmak ve hayalinizdeki geri dönmek için e-posta illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  98. BROTHERHOOD'E HOŞ GELDİNİZ.

    Dünyada zengin ve meşhur olacak yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücü ile bir İlluminati kardeşliği istiyorum. Kardeşin ve kız kardeşinle iyi bir ilişki kurmak için harika bir fırsat ve harika zaman geçireceksin. Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. Dünyanın her yerinde hayatı seçiyorsunuz ve ayrıca 20.000.000 dolarlık maaşla aylık 202.000 dolar kazanıyorsunuz.
    AYDINLATMA DAHİL OLMAK ÜZERE YENİ ÜYELİK FAYDALARI.
    1. 800.000 USD USD Nakit Ödül
    2. $ 500.000 CAR yeni bir şık rüya
    3. kendi seçimlerimizde bir rüya evi satın al
    4. Rüyalarınızda aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Korusu her
    Her banka hesabı için aylık 9.000.000 ABD doları ödeyin
    10. Bir Ay Ay Dünyada ve En İyi 5 Ailede En İyi 5 Dünya Lideri ile rezervasyon yapın.
    Bize büyük kardeşlik İlluminati satanic el ile katılma ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta ve hayalinizdeki geri dönmek illmuminatibrotherhoodorder666@gmail.com+16906672341 +953312758974 +44672288754 bize ulaşın

    YanıtlaSil
  99. ILLUMINATI BRING'LERİNİ DÜNYANIN KUYRUKLARINA KATILIM
    BUGÜNDE GÜNLÜKLER. FİNANSAL ZORLUKLARINIZ SONUÇLANDI. BİZ
    CANLI OLDUĞUNUZU SAĞLAMAK İÇİN FİNANSAL VE DİĞER MALİYETLERİNİ DESTEKLEYİN
    KOMFORLU HAYAT. BUNU DAHA DAHA YAŞIYORSUNUZ.

    DÜNYANIN EN UZAKTAN KISMINA AŞAĞIDAKİ BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN, BİZ GELİYORUZ
    BUNU İSTEDİĞİNİZ NE OLURSUNUZ? BU E-POSTA; illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com REGARDS.

    YanıtlaSil
  100. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak isterseniz, illuminatiworldwideorder.com'a katılın
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  101. Bunların gerçek olduğunu inanıyorum ama sahtelerde var üye olmak için bir miktar insanlardan malzeme parası istiyorlar 200 dolar felan iste aşağı yukarı gerçek illuminati nın benim 200 dolarıma ihtiyacı yok zaten para ve güç bunların elinde gerçek olanlar sana hertürlü ulaşır ve ailelerine katılmalarını isterler ister zengin olun ister fakir farketmez yeterki kabul etsinler seni yani her önünüze gelene inan mayın soyle olacak böyle olacak derler sizden para alırlar ve hiç bişey yapmazlar sizin için olayı kapatırlar

    YanıtlaSil
  102. PARA VE GÜÇLÜ ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK TEMASI'na GOLDEN FIRSATINIZ,
    Whatsapp +19292811087 İLE ILUMINATIWORLDWIDEORDER İLE İLETİŞİME ULAŞABİLİRSİNİZ
    (Illuminatiworldwideorder@gmail.com)

    Bir erkek ya da bir iş kadını, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci misiniz, hayatınızda zengin, ünlü, güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve anında zengin bir toplam olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz ve aylık olarak ayda 500.000 dolar alırsanız ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.000.000 USD nakit ödül
    2. USD 500.000 USD değerinde Yeni Rüya Şık araba
    3. seçtiğiniz ülkede bir rüya ev satın
    Dünyanın en iyi 5 ile bir ay görüşürüz
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüleri.

    YanıtlaSil
  103. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki ünvanınız olur ve görürsünüz.

    Hayallerin gelebilir. Sadece isteyenler için değil, tüm dünyada İlluminati'ye katılmak istiyorsanız

    (U.S.A) adresindeki merkez ofisi illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine üye olun
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.

    Aldatılma ve çevrimiçi internete dikkat etmeyin
    bizden biri olduğunu iddia eden sahtekarlar
    bir soru sormadan önce onaylayın ...

    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  104. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  105. BÜYÜK KARDEŞLİĞE HOŞ GELDİN. ILLUMİNATİ666.
    email:illuminatbrotherhoodorder666@gmail.com ile temas
    Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove erişim
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme.
    10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız
    aracılığıyla bize ulaşın email:illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com, nedir app +33752176037...

    YanıtlaSil
  106. Işığı göremedim. Para, güçler, şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Illuminati dünya genelindeki (ABD) e-posta adresine katılmak istiyorsanız, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönder
      veya whats-app bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.



    Not..Sadece whatsapp çağrı mesajını kabul etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  107. Merhaba, İlluminati kardeşliğinden Marco Walter olduğunu fark ettik
    Sosyal medyada pek çok insan var.
    Illuminati yeni dünya düzenini organize etmek, biz tarafından gönderilir
    Masonlar 52 kişiyi İlluminati'ye getirecek ve sadece
    20 yaşında, eğer ilgilenirsen, sen bir öğrencin, işadamısın
    ve kadınlar, futbolcu, papaz, şarkıcı, şovmen, sunucu,
    valiler, başkan, ders ve her yerde bilinmek istersiniz
    dünyayı ve zengin, ünlü ve güçlü olmak ya da
    Ailenizi ve refahınızı korumak için gerekli güce sahibiz.
    Tüm kalbinize ulaşmak için organizasyon, VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER.
    1. Başlamadan sonra 7,000,000.00 ABD Doları değerinde bir Nakit ödül.

    2. USD $ 750,000.00 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA

    3. bir rüya evi kendi seçim ülkenizde satın

    4. Bir Ay tatili (tamamen ödenmiş) hayalinizdeki turistik yerlere.

    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi

    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi

    7.A toplam Yaşam tarzı değişikliği. Ve çok daha fazlası ile devam edecek
    ilk inisiyasyon ??
    WhatsAPP / (+ 19042011095) E-posta (grandlodge364@gmail.com) şartlarında bizi ekleyin, net kararınızı vermek için 27 yaş ve üstü olmanız gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  108. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION

    YanıtlaSil
  109. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION

    YanıtlaSil
  110. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. (ABD) 'de illuminati dünya merkezi ile ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Sadece whatsapp'un çağrı mesajını kabul ediyoruz.

    YanıtlaSil
  111. For only does who seek the light. Money, power, Fame and wealth become your title in your entire generation and see your dreams come true. If you are interested in joining illuminati world headquarters in (USA) email us today Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Or whats-app us.. + 19292811087

    For your online initiation.
    No matter where you are. No distance can affect the work of our baphomet.


    Note.. We only accept whatsapp's call message.

    YanıtlaSil
  112. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. (ABD) 'de illuminati dünya merkezi ile ilgileniyorsanız, bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. + 19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Sadece whatsapp'un çağrı mesajını kabul ediyoruz.

    YanıtlaSil
  113. İlluminati, çabalayan gizli bir toplumdur.
    manevi ve ahlaki değerleri teşvik etmek. bu
    sevgi prensipleri altında kuruldu,
    adalet, birlik, barış ve rahatlama. O
    illuminati bireyleri toplamak
    farklılıklarından bağımsız olarak iyi niyet ve
    fonlar
    erkekler toplumda daha iyi olurlar.
    Yani, İlluminati'nin büyük kardeşliğine katılmakla ilgileniyor musunuz?
    e-posta yoluyla irtibata geçiniz: heinrichilluminati@gmail.com
    whatsapp: +2348033500595

    YanıtlaSil
  114. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  115. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  116. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood
    that will make you rich and famous in the world and have
    power to control people in the high place in the worldwide
    .Are you a business man or woman,artist, political,
    musician, student, do you want to be rich, famous, powerful
    in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get
    instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free
    home.any where you choose to live in this world
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS of ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $500,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist
    destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total
    Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    account every month as a member
    9.One Month booked Appointment with Top 5 world
    Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood of illuminati CONTACT MR ROLAND or WhatsApp him +2348142587627
    or email:illuminatipower666brotherhood@gmail.com

    YanıtlaSil
  117. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION ///

    YanıtlaSil
  118. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  119. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  120. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil
  121. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  122. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  123. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  124. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  125. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  126. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil

  127. ILLUMINATI'NIN SİPARİŞLENMESİNİN birleşik devlete ve tüm dünyaya gönderdiği selamlar, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda tercih ettikleri bir yer ve yatırımların yanı sıra yaşamak için bu fırsatla birlikte meşhur olmaları için 500.000 ABD Doları ödeyeceğiz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 500,000 USD nakit ödül.
    2. 200.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede ve daha birçok ülkede bir rüya evi satın aldı

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın herhangi bir yerinden, Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize e-posta yoluyla ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  128. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  129. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  130. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    YanıtlaSil
  131. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil

  132. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  133. ILLUMİNATİ KATILMADAN HANGİ DÜNYANIN İLGİ ODAĞI İÇİNE GETİRİYOR
    BUGÜN YAŞIYORSUN. MALİ ZORLUKLAR SONA GETİRİLİR. BİZ
    DESTEK HEM PARASAL HEM DE MADDİ BİR CANLI OLMAK İÇİN
    HAYAT RAHAT. DÜNYANIN HANGİ BÖLÜMÜNDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİ DEĞİL.

    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NDEN DÜNYANIN EN UZAK KISMINA, BİZ GETİRMEK
    HEPİNİZ NE İSTİYORSUNUZ.Bu e-postayla iletişime geçin;illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com
    SELAM.

    YanıtlaSil
  134. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  135. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünyanın her yerinde sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    dünyanın en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com veya whatsapp +4368860326436)
    +9957468736388 +34 7586748936

    YanıtlaSil
  136. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  137. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  138. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp: +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  139. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  140. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  141. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  142. Politik, ekonomik güç, zenginlik ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 6.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 30.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  143. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  144. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  145. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  146. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  147. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  148. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati'inde bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    YanıtlaSil
  149. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  150. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  151. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  152. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  153. illuminati'ye şimdi ingilizce olarak parayla katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu, dünyanın en büyük holdinginin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yıl işe alım programına başlarken ve yıllık hasat ziyafetimiz neredeyse el altında. Bu illuminati yeni dünya düzenine üye olmayı kabul ediyor musunuz?

      WhatsApp'ta Mr Stewart +1 267 967 8826 ile irtibat kurun

      Sil
  154. Siz iş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Are you a business man or woman, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 100,million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 350,000 U.S dollars monthly as a salary…

    Benefits for new members who become Illuminati member.
    1. A house in any country of your choice
    2. A new dream car worth USD $50,000 dollars

    You must be 18 years or older before you can contact our partners E-mail: illuminate0302@gmail.com
    For qiuck response call or text +12563872052 .

    YanıtlaSil
  155. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  156. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve daha pek çok şey
    6. Dünyanın en iyi 5 kişiden oluşan randevu ayı. Liderler ve dünyadaki en ünlü 5 kişi.

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    YanıtlaSil
  157. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    YanıtlaSil
  158. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  159. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  160. Illuminati’nin eşsiz bir ülkede ve dünyadaki olağanüstü düzeniyle ilgili olarak, bu, kaybolan hayallerinizi kurtarabileceğiniz Illuminati Brotherhood’a katılmak ve kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. . Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında, seçtikleri ve bulundukları yerdeki yatırımların yanı sıra, bu yaşamdaki ünlü olma şansını da karşılamak için toplamda 550.000 dolar ödüyoruz.

    AVANTAJLARI KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİ.
    1. 550.000 USD tutarında para ödülü.
    2. 150.000 USD değerinde yeni Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın ilk beşi ile günün ayı.
    Liderler ve dünyadaki en iyi beş ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen +2348026905065 aracılığıyla bir temsilci ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  161. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  162. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  163. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  164. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  165. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  166. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    YanıtlaSil
  167. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    YanıtlaSil
  168. Para için bugün Illuminati'ye katılın, sonsuza dek zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  169. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    YanıtlaSil
  170. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: +1 (662) -270-5399

    YanıtlaSil
  171. Para için Illuminati kardeşliğine katılın, daima zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Tüm üyelere 560.000 USD tutarında nakit ödüller, aylık 8000 USD USD tutarında ödeme ve yepyeni bir araba veriliyor. Bana WhatsApp / Telegram +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com adresinden yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    YanıtlaSil
  172. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=grandmaster683@gmail.com ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  173. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.