Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin.

Kulüp kapanmıştır. İlluminati ile ilgili olmasa da yazılarımı takip etmek isteyenler http://soraninsan.tumblr.com adresinden beni takip edebilirler.

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Parasal Sistem, IMF ve Kölelik


Nasıl gidiyor?

   Eğer ilk yazımı okuduysanız, hatırlarsınız, illuminati ile ilgili gösterdiğim ilk örnek amerikan doları olmuştu. Bunu özel bir sebepten dolayı yapmıştım çünkü para onların en büyük silahlarından birisidir. Yaşadığımız dünyaya, parasal sistem hakim. İnsanlar para için her şeyi yapar hale getirilmiş, meslek seçimi yaparken, sevecekleri mesleği değil de daha fazla para kazanacağı mesleği seçiyor ve hayallerinden vazgeçiyorlar. Para kazanırken, kendilerini harcıyorlar ve bitmeyen bir aç gözlülük ile hep daha fazlasını istiyorlar.

   Bunun insanların doğasında olduğu söyleniyor fakat aslında bu koca bir yalan. Hiç kimse aç gözlü doğmaz. Sonradan bu hale getirilir. Bunda en büyük etken ise televizyon ve diğer medya organlarından yapılan telkinler. İnsanların nasıl etkilenebileceğini http://www.youtube.com/v/O6fDsmkZbr8&fs=1&source=uds buradan görebilirsiniz.

   Dünya nasıl bu hale getirildi?
2.8 milyar insan günde 2 dolardan az, 1.2 milyar insan günde 1 dolardan az kazanıyor. Dünyanın en zengin 1%'lik kesimi, dünya kaynaklarının 50%'sini kontrol ediyor. Her sene 18 milyon insan açlıktan ölüyor. Bir şeyler kesinlikle yanlış  gidiyor.  Kimse özgür olduğuna inanan birinden daha iyi köle olamaz. Bugün dünyada geçmişte hiç olmadığı kadar yaygın kölelik söz konusu. Parasal kölelik sistemi... Para gerçek değildir. Nasıl olduğunu anlamanız için zeitgeist belgeselinden 7 dakikalık bir kesit paylaşıyorum. Önceden de bahsettiğim gibi her ne kadar tüm düşüncelerine katılmasam da, genel olarak iyi bir belgesel.


   Para faiz ile olduğundan 9 kat daha fazla gösteriliyor ve sürekli daha fazla borç yaratılıyor. Yani para, borçtan yaratılıyor. Küçükken hepimiz düşünmüşüzdür, eğer para basılabiliyorsa neden daha fazla basıp herkese dağıtmıyorlar diye... İşte sebebi bu, her yeni para basılışında, devletin borcu daha da artar ve ekonomiye büyük zarar verir. Yani parasal sistem kendi kendisini zarara uğratıyor faiz ile. Faiz'in haram olmasının asıl sebebi budur çünkü bu şekilde sanal olarak para yaratmak, sonunda çöküşü getirecektir.



   Bir ulusu fethetmenin ve köleleştirmenin iki yolu vardır. Birisi kılıçla, diğeri borçla. John Adams(ABD'nin ilk başkan yardımcısı ve 2. başkanı) 

Eskiden ekonomik tetikçilik yapmış John Perkins'in itirafları. Irak ve Afganistanın işgal edilmesinin asıl sebeplerini ve her şeyin birbiri ile nasıl bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Birazdan anlatacaklarıma kanıt niteliğinde.
Part 1 - http://www.youtube.com/watch?v=JAGEyG7VxTs&feature=related
Part 2 - http://www.youtube.com/watch?v=3-FrAYsJh5w&feature=related

   IMF ve Dünya bankası bu çürümüş sistemi yöneten kurumlar ve kimseye hesap vermiyorlar. IMF ülkelere dayattığı yapısal reformlar sonucu milyonlarca insanın ölümünden sorumludur. Nasıl mı? Verdikleri kredilerin faizi ile ödenmesi için ülkeleri sosyal harcamalarını kısmaya, sonrada borç verdiği ülkeleri amerikan ve batı sermayesinin girişine engel olan kısıtlamaların kaldırılması için zorlar. Bunun için kamu altyapılarını özelleştirir. (Türk Telekom, Erdemiş, Tüpraş, Petkim.... 2002-2010 arası yapılan satış listesi; http://www.mylasa.net/images/stories/turkiye_satis_haritasi_2.jpg)


   Şimdi hemen 3-5 aynştayn atlayacak, zarar ediyorlardı o yüzden satıldı rerörörö... Peki bunları satın alanlar geri zekalı mı? Zarar eden yeri neden satın alıyorlar? Kalırsın işte böyle, 78 IQ'un ile mantık yürütmeye çalışma yapamazsın zaten. Anca duyduğun 1-2 cümleyi terar edersin... Bunlar senin devletinin kurumlarıydı. Yani senindi bir zamanlar. Şu an satıştan gelen para ile sanki durumumuz iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Lale devri gibi. Peki bu para bittiği zaman ne olacak?

OECD(Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü) ülkeleri arasında Türkiye gelir dağılımının en bozuk olduğu ülkedir. Türkiye sağlık ve eğitime en az bütçe ayıran ülkedir. 1 milyon insan açlık sınırının altında, 18 milyon ise yoksulluk sınırının altında yaşıyor bu ülkede.

İnternette gezinirken şöyle ilginç bir video buldum, güzel tespitleri var. CNBC'de ki bazı ekonomi programların da geçen Illuminati ve Yeni dünya düzeni sözleri.

Tüm kanıtları ile birlikte, illuminatinin parasal sistemi nasıl silah olarak kullandığını görmüş oldunuz. Sorun para da değil, parasal sistemde.

Pink Floyd - Money http://fizy.com/s/1d7fgk

Son olarak dün gece izlediğim "Tenacious D The Pick of Destiny" filminde bir kaç mason işareti fark ettim, 3 tane resim için yeni yazı yazmaya gerek olmadığını düşündüğümden onları da burada paylaşıyorum. Eğer çok birikirse, hepsini ayrı bir yazıda toplarım.

Adamımızın alnına bağladığı bezden, şirinmi şirin bir illuminati piramiti bize göz kırpıyor gördüğünüz gibi (:

Bu resimde ise ressam, içsel dünyasında ki çatışmalar ile modern sanata olan tepk- Gördüğünüz gibi yine ışıltılar saçan bir illuminati piramiti. Adamımız KG'nin diğer elemana aldığı gitarın sapında tüm büyük dinlerin işareti var ve en üstünde ise bu illuminati piramiti. (Arkadaş msn açmış tam fotoğrafı çekerken, ünlü oldun köfte seni :P)

Filmi gecenin köründe izlediğim için kaçırdığım bir kaç sembol, anlam vs olabilir. Güzel filmdir, eğer "School of rock" u izlediyseniz, aynı elemanın filmi olduğunu anlamışsınızdır zaten. "Hababam Rock" diye çevirmişler türkçeye :D Tavsiye ederim eğer müziği yada gitarı seviyorsanız.

Sizler işiniz değilsiniz... Sizler paranız kadar değilsiniz... Bindiğiniz araba değilsiniz... Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz... Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pisliklerisiniz..

3 yorum:

  1. Ordan burdan duyduklarınla bir şeyler yazmaya çalışmışsın ama olmamış sadece söylenenleri tekrar ediyorsun. Mantık yürütmeye çalışıp da yapamayan duyduğun 1-2 cümleyi tekrar eden 78 IQ sahibi biri varsa o da sensin belli ki. Psikolojik yardım almanı öneririm.

    YanıtlaSil
  2. Hükümeti suçluyon aklın sıra. Ama sende çok iyi biliyorsun bütün baskılara ragmen IMF ye olan borcu bitirip onları kovan bu hükümet. Hemde tusiad in başı çektiği birçok kuruma meydan okuyarak. Zaten bu hükümete yapılan bütün tuzakların sebebi ne zannediyosun. Bu sayfadan sonra blogu okumaya bırakıyorum zaten. Senin ergen bir çocuk olduğuna kanaat getirdim...

    YanıtlaSil
  3. imf'ye olan borcumuz 20 milyar dolardı ve %5 faizle verilmişti.o borcu ödemek için yine borç alındı %30 faizle.bil bakalım aradaki faiz farkı kimlerden çıkıyor ve kimin cebine giriyor.bu hükümet ortadoğudaki islam ve arap nüfusunu bitirecek,sizin zannettiğiniz gibi islamcı bir hükümet yok başınızda.körü körüne korumaktan vazgeçin diyeceğim ama geçmeyin.ne arapları ne de islamcıları hiç sevmiyorum o yüzden bu hükümetin kalmasını çok istiyorum.

    YanıtlaSil

Yazarken dinlersin; Pixies - Where is my mind

İlluminati FS kulübünün ilk kuralı: kulüpten söz etmemek.
2.kuralı: kimseye kulüpten söz etmemek.